Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός | Αναβολή λόγω κακοκαιρίας (;)




Παγωνιά επικρατεί στα Γιάννενα τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Σκηνές 2012 αναμένεται να ζήσουμε την Κυριακή στους Ζωσιμάδες.



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται τα Γιάννενα υπό αντίξοες συνθήκες. Οι πράσινοι έπρεπε να φέρουν σε πέρας μία δύσκολη αποστολή στην Ήπειρο, που παρεμπιπτόντως είχε λάβει χώρα και πάλι μήνα Ιανουάριο.



Το ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός του 2012 έφερε σε πολύ δύσκολη θέση θεατές και ποδοσφαιριστές μιας και η γηπεδούχος ΠΑΕ δεν είχε προετοιμαστεί αναλόγως για την συγκεκριμένη κατάσταση. Οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν ζητήσει αναβολή του αγώνα, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό. Ως συνέπεια, τόσο ο Ζέκα όσο και η γυναίκα του που είχε ταξιδέψει, αποκόμισαν μία σοβαρή πνευμονία από την παρουσία τους στα Γιάννενα.




Όσον αφορά τους θεατές, ήταν δύσκολο να αποχωρήσουν από το γήπεδο μιας και τα 15 ευρώ του εισιτηρίου δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό.

Οι γηπεδούχοι "αντιμετώπισαν" το πολικό ψύχος με τσουγκράνες και κάτι σαν εκχιονιστικά. Δεν δόθηκε λύση ούτε στα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν εξελιχθεί στην κερκίδα.

Υπό ανάλογες "κρύες" συνθήκες, το φετινό ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (ημέρα Κυριακή, 4/1/2015) οδεύει προς αναβολή, μια αναβολή που πρέπει να συγκεκριμενοποιηθεί σύντομα (πριν ταξιδέψει η αποστολή και δαπανηθούν επιπλέον χρήματα στα εκδοτήρια). Αλλιώς, θα μιλάμε για "εγκληματική" αμέλεια.



Η ώρα του ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός είναι ένας ακόμη επιβαρυντικός παράγοντας. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 το απόγευμα με την θερμοκρασία να πέφτει κάτω από το μηδέν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κακοκαιρία έπληξε μέχρι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Ιωαννίνων, που βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη. Οι δυνατοί άνεμοι έχουν επηρεάσει και την λίμνη της πόλης.

Δύσκολα να σφυρίξει ο διαιτητής Αρετόπουλος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου