Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Το συμβόλαιο που "έκαψε" τον Ρικάρντο Κόστα (photo)




Πρόκειται για έναν πίνακα που γίνεται για πρώτη φορά γνωστός στην Ελλάδα και αφορά τους μισθούς των παικτών της Βαλένθια με το βλέμμα να πέφτει στο όνομα του Ρικάρντο Κόστα.



Η εφημερίδα Las Provincias κατάφερε να εξασφαλίσει πληροφορίες από την τράπεζα Μπάνκια που εκείνο το διάστημα είχε κηρύξει ψυχρό πόλεμο με την Βαλένθια. Η διαρροή που προκλήθηκε δημιούργησε χάσμα στα αποδυτήρια του Μεστάγια και μεγαλύτερη κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο Αμάντεο Σάλβο και την παραπάνω εταιρεία. Η δημοσιοποίηση της λίστας συμβολαίων δεν άρεσε καθόλου στα γραφεία της Βαλένθια.

Σκάνδαλο μεγατόνων με τον Ρικάρντο Κόστα να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Βαλένθια και να βάζει στον λογαριασμό του 3,7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Ο μισθός του αρχηγού ήταν σχεδόν διπλάσιος από αυτόν του θρύλου Αλμπέλδα καθώς και σαφώς μεγαλύτερος από τον Έβερ Μπανέγα.

Ακόμα και ο νυν παίκτης της Τότεναμ, Ρομπέρτο Σολδάδο, είχε μικρότερο συμβόλαιο στην Βαλένθια (2012/2013) από τον Ρικάρντο Κόστα που πάντα διαλέγει προορισμούς που θα αμείβεται πλουσιοπάροχα. Ο Σαββίδης κινείται στην ίδια γραμμή για την νέα του μεταγραφή.

Ακόμα και ο Νταβίντ Βίγια δεν είχε τόσο "βαρύ" συμβόλαιο όσο ο Ρικάρντο Κόστα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου