Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αποκλειστικό! Μπλάνκο: "Παίζω μόνο σε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό"



Ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο είναι φίλος του Παίξε Μπάλα! και αποκάλυψε στο μπλογκ πως μόνο δύο ομάδες τον ενδιαφέρουν: ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.




Ο πρώην σταρ της Μέταλιστ είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί σε μία εκ των διεκδικήτριων του πρωταθλήματος Ελλάδος. Κατά την παρουσία του Σεμπαστιάν Μπλάνκο στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ - Μέταλιστ, Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ), έγιναν φανερά τα πλάνα του αργεντινού. 

https://www.youtube.com/watch?v=0C5JHPHjEX8


Μάλιστα, το μέλλον του Σεμπαστιάν Μπλάνκο έμοιαζε προδιαγεγραμμένο από το καλοκαίρι της σεζόν 2013/2014. "Στην Ελλάδα θα ερχόμουν μόνο για τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό", είχε τονίσει στα πλαίσια της αποκλειστικής συνέντευξης που είχε παραχωρήσει και ο λόγος του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προφητικός.




Την ίδια περίοδο ο Μπλάνκο φαινόταν πως είχε αρχίσει να χάνει την θέση του στην Μέταλιστ μιας και η ουκρανική ομάδα είχε φέρει με μεταγραφή εκατομμυρίων τον Ντιέγκο Σόουζα. Οι τραγικές εξελίξεις στην χώρα απομάκρυναν τον αργεντινό από το Χάρκοβο πηγαίνοντας ως δανεικός στην Γουέστ Μπρομ. Αποτέλεσε συμπαίκτη του Σαμαρά ... στον πάγκο της ομάδας. Χαρακτηριστικότερο δείγμα της πορείας του στην Πρέμιερ Λιγκ αποτέλεσαν τα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε απέναντι στην Λίβερπουλ.

https://www.youtube.com/watch?v=K-zGCql3NeQ


Όνειρο του Μπλάνκο ήταν να διαπρέψει στην Μέταλιστ και από εκεί να πάρει μια μεταγραφή με αξιώσεις όπως για παράδειγμα ο Γουίλιαν που από την Σαχτάρ μεταπήδησε στην Τσέλσι, έχοντας σημαντικό χρόνο όσον αφορά τις εμφανίσεις του με τους "μπλε". Μάλιστα, μια καλή χρονιά θα μπορούσε να τον οδηγήσει μέχρι και στο Μουντιάλ 2014, κάτι το οποίο δεν έμοιαζε απίθανο. Ως συνέπεια, θα είχε φύγει από την Βραζιλία με το ασημένιο μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι συνθήκες δεν βοήθησαν την καριέρα του Σεμπαστιάν Μπλάνκο που σαν παίκτης θα "φωτίσει" το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ταλέντο του είναι υπεραρκετό και σίγουρα αξίζει μια μονομαχία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την υπογραφή του. 





Ο αδερφός του Ίσμαελ Μπλάνκο (εντελώς διαφορετικό παικτικό στυλ) ανήκει σε μία από τις καλύτερες εταιρείες μάνατζμεντ του κόσμου, την Europe Sports Group. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πρέπει να επιστρατεύσουν κάθε "όπλο" και κάθε δυνατή γνωριμία προκειμένου να δελεάσουν τους υπευθύνους. 

Η παραπάνω εταιρεία "χτύπησε φλέβα" πρόσφατα μιας και ανέλαβε την μεταγραφή του Ένζο Πέρεζ από την Μπενφίκα στην Βαλένθια. Το κόστος της ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ με τους ιθύνοντες της εταιρείας να ασχολούνται μόνο με το "ψητό".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου