Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Αστέρας Τρίπολης 3-0 ΠΑΟΚ | Τα γκολ διώχνουν τον Ρατς




Αγνώριστος είναι ο ρουμάνος που έκανε δύο τραγικά λάθη στην Τρίπολη. Κακές σχέσεις με τους συμπαίκτες του και πρωταγωνιστής τσακωμού στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.



Οι έπαινοι και οι διθύραμβοι στο πρόσωπο του Ρατς απογείωσαν την γνώμη που ο ρουμάνος έχει για την εαυτό του. Μόνο καλό δεν του έκαναν μιας και πλέον είναι υπό αμφισβήτηση τόσο η απόδοσή του στο γήπεδο όσο και η εικόνα του έξω από αυτό.

Ο Ράσβαν Ρατς υπέπεσε σε δύο σοβαρότατα σφάλματα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Αρχικά, φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Γιαννιώτα καθώς έβαλε εντελώς λάθος το πόδι του. Λίγο πριν το ημίχρονο, έχασε και πάλι τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη που διαμόρφωσε το 3-0. Κανένας από τους συμπαίκτες του δεν ασχολήθηκε πραγματικά με την περίπτωσή του, προσπαθώντας να τον παρηγορήσει.

Οι σχέσεις του Ρατς με τους συμπαίκτες του είναι καθαρά επαγγελματικές και "κρύες". Με τον μόνο που ανταλλάσσουν λίγες κουβέντες είναι ο Φακούντο Περέιρα μιας και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να επικοινωνήσουν στα ισπανικά. Ο Ρατς είχε αγωνιστεί στην Ράγιο Βαγιεκάνο πριν από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής σημειώθηκε μικρό επεισόδιο έξω από την Τούμπα ανάμεσα στον Ρατς και δύο οπαδούς. Ένας εκ των δύο του ζήτησε φωτογραφία με τον ρουμάνο να απαντάει με αγένεια και έτσι να υπάρχει ένας επιθετικός διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές.




Το κλίμα είναι εχθρικό για τον Ρατς που με βάση την συμπεριφορά του βρίσκεται στην "έξοδο". Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.


Αστέρας Τρίπολης 3-0 ΠΑΟΚ, 10/1/2015, Πρωτάθλημα Superleague




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου