Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Φιάσκο το ντεμπούτο του Νομπόα



Η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε με τα εργομετρικά του παρά τα όσα βγήκαν στο φως. Ο Κρίστιαν Νομπόα μίλησε στο Παίξε Μπάλα! και το ντεμπούτο του καθυστερεί αισθητά.




Ο διεθνής με το Εκουαδόρ ποδοσφαιριστής έδειξε πίσω στην φυσική του κατάσταση μιας και έχει να αγωνιστεί από τις 11 Δεκεμβρίου του 2014, συμπληρώνοντας ουσιαστικά ένα μήνα απουσίας από τα γήπεδα.

Ο Κρίστιαν Νομπόα έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονή αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ως συνέπεια, αναχώρησε πολύ νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες που συνέχισαν κανονικά την προπόνησή τους στην Τούμπα.


Βέβαια, η απουσία του Νομπόα από την αποστολή του ΠΑΟΚ ίσως να είναι και παρατεταμένη. Ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Μόσχας πιθανώς να χάσει και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, σύμφωνα με όσα μας δήλωσε. Οι πιθανότητες που συγκεντρώνει για να αγωνιστεί είναι 60%.

Αν ο Νομπόα δεν παίξει κόντρα στους κρητικούς, τότε θα τον δούμε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (31 Ιανουαρίου) καθώς έπεται ο αγώνας με την αποκλεισμένη από το πρωτάθλημα Νίκη Βόλου. 

Ο Νομπόα θα αργήσει να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και όλα αυτά στην πιο κρίσιμη στροφή της Superleague.



Ο αριθμός του Νομπόα στον ΠΑΟΚ


Ο Κρίστιαν Νομπόα θα φοράει στον ΠΑΟΚ το αγαπημένο του νούμερο, το 16. Η φανέλα του είναι ήδη διαθέσιμη στις μπουτίκ του Δικεφάλου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου