Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ρεάλ Μαδρίτης | Δουλειά στον πατέρα του Όντεγκααρντ!




Οι μερένχες επιχειρούν να καλύψουν κάθε ζήτημα που αφορά την ζωή του 15χρονου Όντεγκααρντ. Το ταλέντο από την Νορβηγία θα παίζει ποδόσφαιρο και παράλληλα θα σπουδάζει.



Η μεταγραφή του Οντεγκααρντ στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι θέμα ελάχιστων ημερών. Το κόστος της μεταβίβασής του ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και μαζί με την επίτευξη ορισμένων στόχων μπορεί να φτάσει τα 4 εκατομμύρια.

Μάλιστα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ στοχεύει στην "μεταγραφή" και του πατέρα Όντεγκααρντ. Αν ο διεθνής ποδοσφαιριστής συμφωνήσει, τότε ο πατέρας του θα έχει πόστο στην ομάδα νέων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Όντεγκααρντ επιθυμεί να συνεχίσει τις σπουδές του παρά το ότι το ποδόσφαιρο θα τον καλύπτει οικονομικά. Κατά πάσα πιθανότητα, θα φοιτήσει στο πανεπιστήμιο Κομπλουτένσε της Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγοράσει άμεσα τον νορβηγό παρά τις φήμες που έλεγαν ότι θα αποκτηθεί το καλοκαίρι. Θα προπονείται με την πρώτη ομάδα και θα αγωνίζεται με την Καστίγια. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτήσει ως τραυματία τον Μάρτιν Όντεγκααρντ μιας και ο 15χρονος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα με το πόδι του.

Οι νικητές του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ αποκτούν τον Όντεγκααρντ που θα υπογράψει συμβόλαιο 6 ετών. Ο νορβηγός απέρριψε τις προτάσεις των Λίβερπουλ, Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να του προσφέρει 1.5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου