Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Αδιαφορία για τα "χειμερινά" εισιτήρια διαρκείας (photos)



Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΠΑΕ αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Το "πακέτο" του β' γύρου κρίθηκε μη ωφέλιμο από τους αποδέκτες.




Οι δύο πρώτες ημέρες της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς. Η τιμή τους κυμαίνεται στα 85 ευρώ (το φθηνότερο), κάτι που δεν έχει πείσει τον περισσότερο κόσμο. Ο ένας παράγοντας είναι ότι όσοι έψαχναν το διαρκείας το είχαν "φροντίσει" από το καλοκαίρι.

Από την άλλη πλευρά, πράγμα που αποτελεί και τον σοβαρότερο λόγο, στο μυαλό του παοκτσή υπήρχε η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό θα σήμαινε κάποια επιπλέον ματς μέσα στην τιμή του εισιτηρίου διαρκείας που θα προμηθευόταν. Το 0-0 με την Κέρκυρα έκανε πολλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ να το ξανασκεφτούν.

Τα εκδοτήρια του ΠΑΟΚ σήμερα


Ως συνέπεια, ο αγοραστής "κερδίζει" μόλις 5 ευρώ στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος 2014/2015, μιας και τα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν είναι οχτώ. Κανένας δεν σκέφτεται στην Θεσσαλονίκη το ενδεχόμενο των πλέι - οφς που θα συνέφεραν οικονομικά αλλά πιθανώς να είχαμε μια Τούμπα δίχως κόσμο...



Η προθεσμία αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου. Παραλαβή από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας ή εκτύπωση από την ιστοσελίδα paokfc.gr. Αναμφίβολα, το ματς που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου