Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ατλέτικο Μαδρίτης | Τόρες ή Μάντζουκιτς;



Η εμφάνιση του Φερνάντο Τόρες στο κλάσικο τον φέρνει με αξιώσεις στο προσκήνιο. Η θέση του Μάντζουκιτς στην ενδεκάδα δεν είναι και τόσο σίγουρη...



Τα δύο γκολ του Φερνάντο Τόρες στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης δεν περνούν απαρατήρητα από συμπαθούντες και αντιπάλους. Η ψυχραιμία που έδειξε στο τελείωμα των φάσεων κάνουν τον Τσόλο να χάσει τον ύπνο του αναφορικά με το ποιος επιθετικός θα είναι η πρώτη του επιλογή.

Η μεταγραφή του Ελ Νίνιο στην Ατλέτικο Μαδρίτης αποδοκιμάστηκε από τους περισσότερους. Ο Σιμεόνε, όμως, δεν έδωσε σημασία καθώς έβλεπε μέταλλο στον Τόρες. Πέρα από τον αργεντινό, πλέον δικαιολογείται και η υποδοχή των 50.000 ατόμων κατά την παρουσίαση του στο Βιθέντε Καλδερόν. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι "άλλη μια ομάδα", είναι το "σπίτι" του Φερνάντο Τόρες.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να επιλεγεί ο δρόμος του ροτέισον και να χαθεί ο όρος "βασικός". Ενώ η κοινή γνώμη έλεγε πως ο Μιράντα έχει χάσει την θέση του από τον Χοσέ Χιμένεζ, ο βραζιλιάνος επέστρεψε από το πουθενά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί με τις περιπτώσεις των Τόρες και Μάντζουκιτς.

Πρόσφατα, ο Σιμεόνε δήλωσε πως "είναι λογικό οι παίκτες να με βρίζουν όταν τους αφήνω εκτός αποστολής, όμως, με εντυπωσιάζει που συνεχίζουν να προπονούνται με επαγγελματισμό". 

Ο Τόρες σημείωσε για πρώτη φορά γκολ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ενώ είχε να πετύχει τέρμα από το ματς της Μίλαν με την Έμπολι. Το ματς είχε γίνει το Σεπτέμβριο με τραυματισμούς και Ινζάγκι να του κλείνουν τον δρόμο στη συνέχεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου