Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ιμπαγάσα : "Δίκαιη η κόκκινη που μου έδειξε ο Δελφάκης" (video)




Αποκλειστικότητα για το Παίξε Μπάλα! που βρήκε τον Αριέλ Ιμπαγάσα στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Ενώ η πλειονότητα ρίχνει το φταίξιμο στον διαιτητή, ο αργεντινός παραδέχεται το λάθος του και χαρακτηρίζει δίκαιη την κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο Δελφάκης.




Χωρίς να θέλει να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, ο Αριέλ Ιμπαγάσα κρίνει με τις δηλώσεις του σωστή την απόφαση του διαιτητή στο ΠΑΟΚ 3-2 Πανιώνιος (3/1/2015). Αξίζει να σημειωθεί πως ο πολύπειρος μέσος είχε να δεχτεί κόκκινη κάρτα πάνω από 8 χρόνια, πράγμα που γυρίζει το χρόνο στην περίοδο που αγωνιζόταν στην Λα Λίγκα και πιο συγκεκριμένα στην Μαγιόρκα.


Η αποστολή του Πανιωνίου επιστρέφει στην Αθήνα


Αρχικά, ο Αριέλ Ιμπαγάσα δήλωσε: "Δεν είναι ωραίο να αντικρίζω την κόκκινη κάρτα, όμως, είναι χρήσιμο για να μην ξανασυμβεί. Η απόφαση του διαιτητή θα μπορούσε να θεωρηθεί δίκαιη, πάτησα τον αντίπαλό μου, είχα ήδη δεχτεί την κίτρινη κάρτα και αυτό που έκανα αντιστοιχούσε σε μια δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς ήταν αρκετά σκληρό. Οπότε, πιστεύω πως η κόκκινη κάρτα ήταν δίκαιη και πως ο διαιτητής Δελφάκης διεύθυνε πολύ σωστά το παιχνίδι".


Ο Γιάννης Δελφάκης αναχωρεί μετά από ένα επεισοδιακό ματς στην Τούμπα



Αριέλ Ιμπαγάσα και Δημήτρης Παπαδόπουλος είχαν μια έντονη λογομαχία πριν από την εκτέλεση πέναλτι του Αθανασίαδη. Ωστόσο, ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού δεν θέλησε να χαρακτηρίσει σκληρό το παιχνίδι που έλαβε χώρα στην Τούμπα. "Ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι και δυνατό στα πλαίσια δύο ομάδων που επιθυμούν την νίκη. Ο διαιτητής ήταν μια χαρά. Μόνο μία αμφισβητούμενη φάση υπήρξε στο τελευταίο λεπτό, τότε που ο Πανιώνιος πιθανώς να έκανε το 3-3. Αλλά τίποτα παράξενο".




Η συνέντευξη του Αριέλ Ιμπαγάσα στο αεροδρόμιο Μακεδονία:






ΠΑΟΚ 3-2 Πανιώνιος, 3/1/2015, Πρωτάθλημα Superleague 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου