Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός | Μιλούν για πόλεμο και επεισόδια στις 8/2




Πολεμικό είναι το κλίμα στην Θεσσαλονίκη αναφορικά με το ερχόμενο ντέρμπι. Απειλές στον Ολυμπιακό με την αστυνομία να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...



Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων προσδίδει μεγάλη κρισιμότητα στο ματς της Τούμπας. Ο Ολυμπιακός πέρασε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, κάτι που δεν διαφαινόταν στην αρχή της σεζόν. 

Επίσης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν την συμπαράσταση τους στις ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θέλησε να ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα με τους αντίστοιχους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Μελισσανίδης, Αλαφούζος αλλά και Μαρινάκης αποδοκιμάστηκαν έντονα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.


Πολύς κόσμος μιλούσε και για εκδίκηση αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο Φακούντο Περέιρα στο Καραϊσκάκης. Ο αργεντινός είχε ανταποδώσει με κλωτσιά, ζώντας για πρώτη φορά τι θα πει ζούγκλα...


Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δείχνουν από νωρίς τις προθέσεις τους για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ωστόσο, ΠΑΕ και αστυνομία θα "κλείσουν τα μάτια" στα τουρνικέ της Τούμπας, όπως γίνεται πάντοτε. Πολεμοφόδια θα περάσουν για άλλη μια φορά στο εσωτερικό του γηπέδου με τους υπεύθυνους να αδιαφορούν.



Μπλεγμένη αναμένεται να είναι ξανά η αστυνομία. Για όσους μέχρι πρότινος δεν το ένιωθαν, πρόσφατα σκάνδαλα αποτελούν η συμμετοχή πρώην αστυνομικού στην υπόθεση Ξηρού και η ειδική φροντίδα που δέχονται οι τρομοκράτες στην φυλακή. 

Οι ΠΑΕ φοβούνται τους σληροπυρηνικούς και η αστυνομία φοβάται τις ΠΑΕ, αυτό είναι το άσυλο των γηπέδων. Υπηρέτρια πολιτικών και παραγόντων η ελληνική αστυνομία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου