Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ολυμπιακός | "Μαρινάκη, φέρε πίσω Μετζανί που βγάζει μάτια"



Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν εναγωνίως για κεντρικό αμυντικό και σίγουρα ο Καρλ Μετζανί αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Συγκλονίζει με την Αλγερία στο Κόπα Άφρικα.




Ο 29χρονος αμυντικός θα μπορούσε να θεωρηθεί αδικημένος μιας και αποτέλεσε μία περίπτωση χωρίς πίστωση χρόνου. Μέσα σε ένα εξάμηνο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό του Μίτσελ. Μπροστά του βέβαια είχε τον σούπερ Μανωλά (το δείχνει και στη Ρόμα) και τον πολύ καλό Σιόβα.




Ο αλγερινός αμυντικός μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ αφού κατάφερε να προκριθεί με την Τράμπζονσπορ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ ενώ παράλληλα έχει κερδίσει διθυραμβικά σχόλια με τις εμφανίσεις του στην Ισημερινή Γουϊνέα.




Μαζί με τον Μπουχέρα (φήμες τον είχαν συνδέσει με τον Παναθηναϊκό) αποτελούν ένα απροσπέλαστο τοίχος. Σχεδόν αψεγάδιαστος ο Μετζανί που τα καταφέρνει τέλεια στον αέρα, διαθέτει αποφασιστικότητα, επεμβαίνει αμυντικά και στα πλάγια. 

Μόνο ο Γκίαν Ασαμόα κατάφερε μέχρι στιγμής να χτυπήσει τον Μεντζανί στην αχίλλειο πτέρνα του.




Ακόμα και αν έφταιγε ο ίδιος για την απομάκρυνσή του, ο Ολυμπιακός πρέπει να τον συγχωρέσει μιας και "τρελαίνει κόσμο" στο Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών 2015. Εν συνεχεία καλή απόδοση καθώς διέπρεψε και στο Μουντιάλ του 2014. Ο Μετζανί αξίζει εκ νέου μία μεταγραφή. Σίγουρα σε καλύτερο επίπεδο από Αμπιντάλ και Μποτία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου