Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Οι μεταγραφές περνάνε και οι οπαδοί γελάνε




Η μεταγραφική περίοδος λήγει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απογοητεύει. Το "ναυάγιο" Ντέβιτς ισορρόπησε το κλίμα μετά από την ευτυχία με Νομπόα...



Η απόκτηση του Κρίστιαν Νομπόα προκάλεσε ευφορία στις τάξεις του ΠΑΟΚ μιας και αποτέλεσε ένα τεράστιο "μπαμ" που έγινε αρκετά νωρίς, κάτι που θεωρήθηκε ως δείγμα για ανάλογες κινήσεις μέσα στον Ιανουάριο.

Η παράλληλη εμφάνιση των Ντέβιτς και Ρικάρντο Κόστα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς που ήδη έκαναν πλάνα για το πως οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν στην ενδεκάδα. Παρόλα αυτά, ο ουκρανός διεθνής έκλεισε την πόρτα του ΠΑΟΚ και μετέβη στο Κατάρ ως δανεικός. 

Η περίπτωση του Ρικάρντο Κόστα απομακρύνεται αισθητά μιας και δεν υπάρχουν εξελίξεις μέσα σε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά όταν πρόκειται για τις λεπτές γραμμές των μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ προέβη μόνο σε δύο χειμερινές μεταγραφές (2014/2015) και πιο συγκεκριμένα των Νομπόα και Παπαγιαννόπουλου. Η μεταγραφική περίοδος λήγει και τυπικά στις 31 Ιανουαρίου και όσο κι αν οι διοικούντες προσπαθούν, δεν πείθουν τον κόσμο και τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ. Αγγελίδης και Βρύζας είχαν συνάντηση με τους συνδέσμους όσον αφορά τον σχεδιασμό τους, όμως, όλα θα αποδειχθούν στην πράξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου