Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αναστασιάδης : Χαζοχαρούμενοι αν δε νικήσουμε Καλλονή (video)



Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν πάση θυσία την νίκη επί της Καλλονής. Πολλά παράπονα ακούστηκαν κατά την έξοδο του Αναστασιάδη που προηγουμένως χειροκροτήθηκε.



Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει στα χέρια του την στήριξη του κόσμου που έδειξε την απογοήτευσή του για την απόδοση των παικτών. Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Μυτιλήνη και πριν ταξιδέψει έγινε απολύτως γνωστό πως η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο Κάτσε με νεαρό οπαδό της ομάδας


Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε με τον συγκεντρωμένο κόσμο και λίγο πριν αναχωρήσει, δήλωσε: "Θα είμαστε χαζοχαρούμενοι αν δε νικήσουμε την Καλλονή". Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ Καλλονή πρέπει να θεωρείται "τελικός".

Selfie ο Άγγελος Αναστασιάδης!


Μία πιθανή ήττα πιθανώς να οδηγήσει σε απόλυση του Άγγελου Αναστασιάδη με τις φήμες περί αναζήτησης αντικαταστάτη να οργιάζουν. Επιπρόσθετα, η απώλεια βαθμών στη Μυτιλήνη θα σημάνει σημαντική απομάκρυνση από την πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.



"Όχι άλλη μαχαιριά", φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ενθάρρυναν έντονα την ομάδα κατά την αναχώρηση του λεωφορείου για το αεροδρόμιο Μακεδονία.

https://www.youtube.com/watch?v=pMFAihG_dpc&feature=youtu.be

Η θέση του προπονητή στην εθνική Ελλάδος είναι κενή και η ΕΠΟ αναμένει εξελίξεις μέσω Superleague. Πρώτο φαβορί ο Άγγελος Αναστασιάδης.


ΑΕΛ Καλλονή - ΠΑΟΚ, 14/1/2015, Πρωτάθλημα Superleague


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου