Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ολυμπιακός | Η Ανόρθωση θέλει τον ντοπαρισμένο Ολαϊτάν




Εφόσον η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ενημερώνει τον κόσμο για την ιατρική κατάσταση του νιγηριανού, τα σενάρια είναι "ανοιχτά". Πάντως ο Ολαϊτάν ή είναι ντοπαρισμένος ή κατεστραμμένος (λόγω της μυοκαρδίτιδας).



Η απροσδόκητη πτώση του Ολαϊτάν στο χορτάρι είχε προκαλέσει σοκ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ο γιατρός των ερυθρολεύκων κ. Θέος είχε μιλήσει για μυοκαρδίτιδα, ο νιγηριανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν και από εκεί και πέρα γνωρίζουμε μόνο πως ο ποδοσφαιριστής είναι καλά, χωρίς καμία επιπλέον λεπτομέρεια.

Παρόλα αυτά, ο Ολαϊτάν δεν έχει συμπεριληφθεί σε καμία αποστολή του Μίτσελ από το επεισόδιο και μετά. Οι "κακές γλώσσες" μίλησαν για ντόπινγκ στην περίπτωση του νιγηριανού. Ακόμη και έτσι να μην είναι η μυοκαρδίτιδα του Ολαϊτάν φαίνεται πως είναι σοβαρή με βάση το χρονικό διάστημα (έντεκα μήνες) που λείπει από τα γήπεδα.



Η υγεία του μπορεί να μην κινδυνεύει, όμως, η καριέρα του έχει ουσιαστικά καταστραφεί μιας και η συγκεκριμένη ασθένεια δεν επιτρέπει έντονη άθληση. Το πρόβλημα υγείας του Ολαϊτάν θέλει ιδιαίτερη προσοχή.



Η Ανόρθωση πρέπει να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ολαϊτάν προκειμένου να μην βρεθεί μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα. Ο δανεικός Ολαϊτάν θα προκαλέσει παρά θα επιλύσει προβλήματα.



Όσον αφορά τον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός θέλει να τον δανείσει στην ομάδα και όχι το αντίστροφο. Οι δύο ομάδες έχουν συχνά πάρε - δώσε τα τελευταία δύο χρόνια, μια σχέση που ωφελεί σημαντικά τους ερυθρολεύκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου