Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ| "No" του Κρίστιαν Νομπόα (;)



Σε ναυάγιο καταλήγει η μεταγραφή του Κρίστιαν Νομπόα; Δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά γύρω από την περίπτωσή του.




Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Νομπόα ήταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη με πτήση από την Ρωσία, όπου και διαμένει με την γυναίκα και τα παιδιά του. Παρόλα αυτά, δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα των αφίξεων του αεροδρομίου Μακεδονία. Ο Νομπόα δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ούτε με την μοναδική πτήση από το Ροστόφ αλλά και ούτε από την Μόσχα. 




Η πρώτη περίπτωση είναι σχετική μιας και αποτελεί την "βάση" του Ιβάν Σαββίδη ενώ η ρωσική πρωτεύουσα είναι η πόλη που εδρεύει η Ντιναμό Μόσχας, τωρινή ομάδα του Κρίστιαν Νομπόα.

Το ενδεχόμενο να "φυγαδευτεί" ήταν αρκετά πιθανό αλλά ο Νομπόα δεν έφτασε ούτε στο Μακεδονία Παλλάς, σίγουρο προορισμό όλων των μεταγραφών του ΠΑΟΚ.




Ωστόσο, μπορεί απλά να μιλάμε για καθυστέρηση της μεταγραφής του Νομπόα μιας και στην Ρωσία γιορτάζουν τις ημέρες των Χριστουγέννων και για τον Ιβάν Σαββίδη αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου