Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | Η ενδεκάδα της σεζόν 2014-2015 (photo)




Η αποχώρηση Φέργκιουσον οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν Γολγοθά δίχως ίχνος λιακάδας. Ο Φαν Χάαλ διέπρεψε στο Μουντιάλ, όμως, τα "αγγλικά" του δεν πείθουν...



Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας έφερε νέο αίμα και ιδέες στο Όλντ Τράφορντ. Ο πυλώνας των οράνιε, Ντάρεϊ Μπλιντ, ακολούθησε τον Φαν Χάαλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται πως ο ρόλος του είναι εξίσου σημαντικός με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.



Επιπρόσθετα, προέβη στην οπισθοχώρηση του Βαλένσια που πλέον αγωνίζεται σαν δεξί μπακ. Η σκέψη του Φαν Χάαλ αποδείχτηκε "χρυσάφι". 



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει συχνά την μορφή 3-5-2, με τους Ρόχο, Έβανς και Τζόουνς να σχηματίσουν την τριάδα της άμυνας. Πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν φέτος...



Αναμφίβολα, ο Φαν Χάαλ περιμένει περισσότερα από τον Χουάν Μάτα που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά, η πάσα του ισπανού δεν προκαλεί μέχρι τώρα ευχαρίστηση στον πάγκο καθώς πολλές φορές δεν καταλήγει στα σωστά πόδια. 



Πολλές επικρίσεις έχει ακούσει και ο κολομβιανός Φαλκάο. Οι τραυματισμοί του "καφετέρο" και η ατυχία του με τα δίχτυα οδηγούν και στις ανάλογες επιπτώσεις που μεταφράζονται στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.



Ο Ρούνεϊ δεν φέρει την αίγλη του παρελθόντος με την απόδοσή του να κινείται σε ρηχά νερά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Η θέση του στο χορτάρι είναι στην αριστερή πτέρυγα με πολλή συχνή σύγκλιση προς το κέντρο.



Ο παίκτης που φαίνεται ότι μπορεί να κάνει την διαφορά είναι ο Άνχελ ντι Μαρία που έχει καταλάβει την δεξιά πτέρυγα της ομάδας.



Ο Γουίλσον αποτελεί την αποκάλυψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ο Άντερ Ερέρα δεν έχει βρει ακόμη το "κουμπί".



Τέλος, μην ξεχνάμε τους Φελαϊνί, Γιανγκ, Φαν Πέρσι, Σο και Γιανουζάι που διαμορφώνουν έναν πανάκριβο πάγκο. Παράξενη χειμερινή μεταγραφή από Φαν Χάαλ που έφερε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Βαλντές ως αντικαταστάτη του σούπερ Ντε Χέα. 




Το αρχικό σχήμα και η τακτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2014/2015





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου