Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ολυμπιακός | Ελληνοτουρκικός πόλεμος για Ροντρίγκεζ





Η πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα ανοίγει καινούριες "πόρτες" στο μεταγραφικό παζάρι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πόρτο, Κρίστιαν Ροντρίγκεζ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό.



Ο χρόνος συμμετοχής του Κρίστιαν Ροντρίγκεζ δεν είναι ικανοποιητικός. Η παρουσία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι καθαρά τυπική μιας και δεν υπολογίζεται από τον Τσόλο Σιμεόνε. Η χειμερινή μεταγραφή του Κάνι (από την Βιγιαρεάλ) αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο στον ουρουγουανό, που βλέπει το χορτάρι ολοένα και πιο μακριά.



Στην τελευταία προπόνηση των ροχιμπλάνκος, διεξήχθη ένας αγώνας ανάμεσα στους αναπληρωματικούς του Καμπ Νου και στην ομάδα νέων της Ατλέτικο. Το "κρεμμύδι", όπως είναι και το ψευδώνυμο του Κρίστιαν Ροδρίγεζ, έπαιξε στην ομάδα νέων, πράγμα που δείχνει πως το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, η Γαλατασαράι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κλέψει την υπογραφή του. Προς το παρόν, βέβαια, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο αφού οι θέσεις των ξένων είναι "καπαρωμένες". Αν ο Πάντεφ αποχωρήσει από την ομάδα, τότε ο Ροντρίγκεζ ίσως καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη. 

Φήμες έλεγαν ότι ο Κρίστιαν Ροντρίγκεζ έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, μετά από την μεταγραφή του Νομπόα, ο Σαββίδης δεν δείχνει διατεθειμένος να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη. Αξίζει να υπογραμμιστεί πως ο Θεμπόγια Ροδρίγεζ έχει ένα αρκετά "αλμυρό" συμβόλαιο. Ετησίως κερδίσει 1.500.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.



Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Ροδρίγεζ. Μετά το πέρας της προπόνησης, ο ουρουγουανός είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο, Καμινέρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου