Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Με αστυνομία η προπόνηση! (photos)




Η απώλεια της πρώτης θέσης από τον ΠΑΟΚ οδήγησε σε προληπτικά μέτρα. Ο Ιβάν Σαββίδης εισηγήθηκε την παρέμβαση της αστυνομίας ακόμη και στις προπονήσεις.




Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρέστησαν στην Τούμπα προκειμένου να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Καλλονή. Ένα απρόοπτο περίμενε τους επισκέπτες μιας και στο γήπεδο του ΠΑΟΚ υπήρχαν αστυνομικές κλούβες. Μάλιστα, αστυνομικοί περιφρουρούσαν την περιοχή σε αρκετά μεγάλη απόσταση από τα κεντρικό σημείο.

Το ατυχές 3-0 του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης οδήγησε στην εκ νέου κόντρα οπαδών και ομάδας. Η επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη μιας και ουκ ολίγοι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες. Μάλιστα, δεν μπορεί να αγνοηθεί και η επίθεση που δέχτηκε η κεντρική μπουτίκ του ΠΑΟΚ τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Έτσι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της προκειμένου να αποφύγει ανάλογα συμβάντα. Παρόλα αυτά, η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν αρέσει και έτσι δεν μπόρεσαν να αποφευχθούν 100% τα αρνητικά σχόλια των οπαδών προς τους παίκτες. Κύριοι αποδέκτες των αποδοκιμασιών ήταν ο Μαντούρο και ο Τζανδάρης με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως αρνητικό. 



Το προβάδισμα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει απαισιοδοξία στην Τούμπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου