Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Adidas | Η νέα διαφήμιση there will be haters (video)



Η κολοσσιαία αθλητική εταιρεία κάνει το "μπαμ" στην αγορά με μία διαφημιστική καμπάνια πολλών εκατομμυρίων. Σουάρεζ, Μπενζεμά, Χάμες Ροντρίγκεζ και Μπέιλ προωθούν τα νέα F50 με το σλόγκαν "there will be haters".



Η διαφήμιση που προβάλλεται στο youtube, αλλά και στην ελληνική τηλεόραση, αποτελεί ένα εφευρετικό δημιούργημα με καινούρια στοιχεία και διάθεση να την παρακολουθήσεις. Παρόλα αυτά, πολύ μίσος για το τίποτα...



Η λέξη "μισώ" ακούγεται πάρα πολλές φορές στο διαφημιστικό σποτ μέχρι και εσύ να σιχαθείς τα παπούτσια. Επίσης, διαφαίνονται σεξουαλικά υπονοούμενα ενώ η Adidas απευθύνεται και σε παιδιά ακαδημιών. Το μήνυμα που υποθάλπεται είναι ότι το ποδόσφαιρο θα σου χαρίζει λεφτά και γκόμενες, ένας τελείως λάθος τρόπος για να ξεκινήσεις την καριέρα σου. Η κάμερα περνάει μέσα από γυναικεία πόδια και καταλήγει στον Καρίμ Μπενζεμά, που είχε μπλεχτεί στο σκάνδαλο με την ανήλικη ιερόδουλη, Ζαχία Ντεχάρ.



Η διαφήμιση όφειλε να είναι περισσότερο "μετρημένη" μιας και η δουλειά που έχει γίνει πάνω της είναι κατά βάση εξαιρετική.

Άλλη μια κακή στιγμή...


Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θα φορούν τα νέα παπούτσια της Adidas. Νάνι, Βίτσελ, Εζίλ, Όλιβερ Τόρες, Αλάμπα, Αλμπέρτο Μορένο, Σβάινσταιγκερ, Χάβι Μαρτίνεθ, Λουκ Σο, Τσαλχάνογλου, Ποντόλσκι, Μέσι και Ντιέγκο Κόστα είναι μερικοί από τους αναρίθμητους παίκτες που θα χρησιμοποιούν τα νέα F50.


Η τιμή των Adidas F50 (there will be haters) ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα φορεθεί και στην Superleague ενώ έχει ήδη διαφημιστεί κατά την διάρκεια αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Καλλονή.




Πώς σας φάνηκε...;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου