Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | "Σκασμένος" ο Ιτάνζ που παίρνει εκδίκηση!




Το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου με τον Σαρλ Ιτάνζ να απουσιάζει από την διοργάνωση. Νεύρα ο καμερουνέζος που σκέφτεται την αποχώρησή του από την εθνική.



Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ φαίνεται πως "πληρώνει" τα σπασμένα για την κάκιστη πορεία του Καμερούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα αδάμαστα λιοντάρια ήταν ανάμεσα στις χειρότερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με συντριβές και άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια.

Εκτός από τον Ιτάνζ, έμειναν έξω οι Μάτιπ, Εκοτό, Μπονγκ, Νιόμ και Μακούν, πράγμα που προκάλεσε έκπληξη στους ενδιαφερόμενους. Σημαντικές αλλαγές στο Καμερούν του Κόπα Άφρικα 2015.

Πέρα από την άτυπη τιμωρία του γκολκίπερ, ο μέχρι πρότινος παραγκωνισμός του στον ΠΑΟΚ δεν έδωσε άλλη επιλογή στον προπονητή του Καμερούν, Φόλκερ Φίνκε. Ωστόσο, ο Ιτάνζ νιώθει αδικημένος μιας και δεν επιλέχθηκε ούτε για μέλος της αποστολής με τον ομοσπονδιακό προπονητή να διαλέγει τρίτο τερματοφύλακα από το πρωτάθλημα του Καμερούν.

Το νούμερο "1" στο τέρμα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Β, Φαμπρίς Οντόα. Μια αρκετά "επικίνδυνη" λύση μιας και οι καταλανοί είναι 18οι στην Σεγούντα Ντιβισιόν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου