Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Κακός χαρακτήρας ο Κρίστιαν Νομπόα



Η μεταγραφή του Νομπόα στον ΠΑΟΚ προκαλεί δέος αναφορικά με τις ικανότητες του παίκτη. Βασικός στην καλύτερη ομάδα του Europa League, αλλά στον χαρακτήρα "Κατσουράνης"...





Ντιναμό Μόσχας και Νομπόα τα "έσπασαν" μέσα στον μήνα Δεκέμβριο μιας και ο διεθνής ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ δεν συμφώνησε στις προτεινόμενες οικονομικές απολαβές. Έτσι ο μάνατζερ του, Λεονίντ Ιστράτι, ξεκίνησε την δουλειά.

Φήμες έλεγαν πως θα γύριζε ως δανεικός στην αγαπημένη του ομάδα ή αλλιώς την Εμελέκ του Εκουαδόρ. Εκεί θα έμενε για έξι μήνες, μέχρι να τελείωναν οι υποχρεώσεις του με την Ντιναμό Μόσχας.



Παρόλα αυτά, ο πρώτος στην Superleague ΠΑΟΚ δελέασε τον Κρίστιαν Νομπόα. Το ενδεχόμενο πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και το πλουσιοπάροχο (για τα ελληνικά δεδομένα) συμβόλαιο αποτελούν δύο καλούς λόγους για την επίτευξη της μεταγραφής. Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Νομπόα θα είναι: 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο με διάρκεια 2,5 ετών.



Ωστόσο, ο Νομπόα σαν χαρακτήρας είναι αρκετά απρόσιτος και διαθέτει μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό του από ό,τι πραγματικά είναι. Αυτό ίσως επηρεάσει και τα αποδυτήρια της Τούμπας μιας και ένας νέος "Κατσουράνης" δεν ενδείκνυται στην τελευταία στροφή.



Σχεδόν δεν μιλούσε με κανέναν στην Ντιναμό Μόσχας, πέρα από τον συμπαίκτη του Κουράνι με τον οποίο είχαν σχηματίσει μία μικρή κλίκα.



Ένας από τους καλύτερους φίλους του Νομπόα είναι ο συμπατριώτης του, Φελίπε Καϊσέδο, γνωστός για την μεγαλομανία του. Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είναι καλύτερος παίκτης και από τον Λιονέλ Μέσι.



Το νούμερο της φανέλας του Νομπόα, το 16, είναι χαραγμένο ακόμη και στα καθίσματα του αυτοκινήτου του, μια ασυνήθιστη ομολογουμένως κίνηση...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου