Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Πρόσθετη φύλαξη στην σπασμένη μπουτίκ (photos)




Άγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα στην κεντρική μπουτίκ του ΠΑΟΚ. Άνθρωποι της ομάδας προσήλθαν αμέσως στο "Κόκκινο Σπίτι" για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.



Μια ασυνήθιστη ενέργεια έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής μιας και οι μπουτίκ των ελληνικών ομάδων σπάνια αποτελούσαν στόχο στο παρελθόν. Ωστόσο, η θέση του επίσημου καταστήματος του ΠΑΟΚ "βοήθησε" ορισμένους ανεγκέφαλους στο σπάσιμο της τζαμαρίας. 



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επιπλέον άτομα στο σημείο για την ασφάλεια της μπουτίκ. Επίσης, στην υπόθεση επενέβη και η αστυνομία προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά της.

Οι ζημιές στην μπουτίκ αποκαταστάθηκαν πολύ γρήγορα αφού μέχρι της 2 η ώρα το μεσημέρι είχαν ήδη κληθεί τεχνικοί για την επιδιόρθωσή τους. 



Όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, το μυαλό των υπευθύνων κινείται προς δύο κατευθύνσεις. Σίγουρα δεν πρόκειται για την κατάρα του "Κόκκινου Σπιτιού"...

Το κόκκινο κτήριο που βρίσκεται απέναντι από την Αγία Σοφία ανήκει στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και πιθανώς η συγκεκριμένη επίθεση να έχει συμβολική σημασία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου