Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ρεάλ Μαδρίτης | Κλέβει το ταλέντο της Μπάρτσα, Σεούνγκ Λι!



Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διανύουν περίοδο ψυχρού πολέμου με τον Μπαρτομέου να κατηγορεί τον Πέρεθ για την απαγόρευση των μεταγραφών.



Ο πρόεδρος των κουλές θεωρεί πως υπάρχει δάκτυλος του Φλορεντίνο Πέρεθ πίσω από την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα του, πράγμα που θα ισχύσει μέχρι το 2016. Μάλιστα, κίνησε τις ανάλογες διαδικασίες για πρόσθετη εποπτεία της ΦΙΦΑ στα αντίπαλα σωματεία της Λα Λίγκα προκειμένου να ανακαλύψει το "παρασκήνιο", που η Μπαρτσελόνα ισχυρίζεται ότι υπάρχει.

Η αναταραχή στις τάξεις της Μπαρτσελόνα φέρνει ευτυχία στην Ρεάλ Μαδρίτης που επιχειρεί να αρπάξει το μεγαλύτερο ταλέντο της Μασία, Σεούνγκ Γου Λι. 




Ο κορεάτης έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις ικανότητες και το ταλέντο του με το μέλλον του να μοιάζει τουλάχιστον ευοίωνο. Πολλοί θεωρούν τον Σεούνγκ Γου Λι (Seung Woo Lee) ως τον νέο Μέσι.





Η συγκεκριμένη ενέργεια μυρίζει μπαρούτι μιας και αποτελεί μία εκδικητική κίνηση με αφορμή την προσέγγιση του Έντεγκααρντ από την Μπαρτσελόνα. Οι καταλανοί προσπάθησαν να χαλάσουν την μεταγραφή του νορβηγού στην Ρεάλ Μαδρίτης όταν εκείνοι διαπραγματεύονταν μαζί του στην Κοπεγχάγη.

Εκτός από τον 16χρονο Έντεγκααρντ, θέλησαν να δελεάσουν τον πατέρα του νεαποκτηθέντα αλλά και την πρώην ομάδα του, Στρομγκόνσετ.

Μακάρι Λι και Έντεγκααρντ να έχουν την τύχη του Μέσι



Κλάσικο εντός και εκτός γηπέδων!




Η κόντρα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα αναμένεται να συνεχιστεί μιας και οι μερένχες έχουν βάλει στο στόχαστρο και άλλα ταλέντα των μπλαουγκράνα που πιθανώς να ενσωματωθούν στην Καστίγια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου