Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Ντεμπούτο Νομπόα με mvp τον Παπαγιαννόπουλο!



Η Τούμπα αγωνιούσε για το ντεμπούτο του Νομπόα με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ανταμείβει τον κόσμο. Σούπερ ματς για Παπαγιαννόπουλο που φαίνεται ότι έχει λαμπρό μέλλον!



Ο διεθνής μέσος θεωρείται από πολλούς ως η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρέστησαν στην Τούμπα προκειμένου να αντικρίσουν τα πρώτα του βήματα στο χορτάρι. Αψήφισαν την βροχή και τελικά ανταμείφθηκαν με τον Νομπόα να μπαίνει ως αλλαγή στη θέση του Σαλπιγγίδη.



Ο Νομπόα γνώρισε την αποθέωση της Τούμπας και όχι άδικα. Παρόλα αυτά, ο Παπαγιαννόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του. Εισήλθε στον αγώνα χωρίς να κάνει προθέρμανση, μια απροσδόκητη κίνηση από τον προπονητή του ΠΑΟΚ.



Ο Παπαγιαννόπουλος ανταποκρίθηκε σε όσα του ζήτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης και πήρε το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας. Πολύ σταθερός στην άμυνα, όμορφη και ευθύβολη πάσα, κεντρικός αμυντικός με μεγάλη αποφασιστικότητα και ικανότητες.

Η δεδομένη αποχώρηση του Τζαβέλλα θα ανοίξει πόρτες στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Άγγελος Αναστασιάδης "τελείωσε" τον διεθνή αμυντικό μέσα από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.



Το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά βοήθησε σημαντικά τον Νομπόα όσον αφορά την φυσική του κατάσταση και συνέβαλλε σε μία "αποκάλυψη", τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο.


ΠΑΟΚ 1-0 Πλατανιάς, 18/1/2015, Πρωτάθλημα Superleague



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου