Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΟΚ| Ο Νομπόα στη Θεσσαλονίκη (Αποκλειστικά videos και photos)



Ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη μετά από πολύωρο ταξίδι. Μετά από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκε στο Μακεδονία Πάλλας όπου και τον συναντήσαμε.


Με τον Κρίστιαν Νομπόα στο Μακεδονία Παλλάς


Κουρασμένος αλλά παράλληλα πολύ ευδιάθετος ήταν ο Κρίστιαν Νομπόα που φάνηκε γεμάτος θέληση αναφορικά με το ξεκίνημά του στον ΠΑΟΚ. 

Οι υπεύθυνοι του Μακεδονία Παλλάς περίμεναν στην είσοδο του ξενοδοχείου τουλάχιστον για μισή ώρα μέχρι να φτάσει ο Νομπόα. Η υποδοχή στον διεθνή ποδοσφαιριστή έπρεπε να είναι άψογη παρά το πολικό ψύχος στην Θεσσαλονίκη.




Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ έφτασε με άνθρωπο της ομάδας και αμέσως γνώρισε τον μεταφραστή αλλά και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Δικεφάλου. Ο Ζήσης Βρύζας ανέλαβε την γνωριμία και φάνηκε πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του Νομπόα.

Ο Κρίστιαν Νομπόα ήρθε ολομόναχος στη Θεσσαλονίκη, χωρίς μέλη της οικογένειάς του. Η γυναίκα και τα δύο παιδιά του ποδοσφαιριστή θα έρθουν στην Ελλάδα, μόλις ο παίκτης καταφέρει να προσαρμοστεί.

Παράλληλα, η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να μιλήσει για την πρώην ομάδα του, Ντιναμό Μόσχας, με την σχέση των δύο πλευρών να μοιάζει κακή με βάση την αντίδρασή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου