Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ρομπέρτο Σολδάδο και Χοακίν πολεμούν το ΣΥΡΙΖΑ (photos)




Σε ανοιχτή κόντρα βρίσκεται ο χώρος του ποδοσφαίρου με το ισπανικό κόμμα "Podemos". Αντίθεση προς τις απόψεις του και φυσικά προς τους συμμάχους του.



Ο Pablo Iglesias, γενικός γραμματέας του Podemos, και ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχουν κρύψει ποτέ την σύμπλευση ιδεών αναφορικά με τις τακτικές των κομμάτων τους. Πρόσφατα, μάλιστα, είχαν και συνάντηση στην Μαδρίτη.

Παρόλα αυτά, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας δεν είναι κοινώς αποδεκτός. Ο Χοακίν, παίκτης της Φιορεντίνα και πρώην ποδοσφαιριστής των Μάλαγα, Μπέτις και Βαλένθια καταφέρθηκε προς το πρόσωπο του ισπανού πολιτικού: "Θέλει να μας κόψει τα βασικά, δεν θα τρώμε ούτε χαμόν και γαρίδες".



Οι εν λόγω δηλώσεις του Χοακίν προκάλεσαν έντονες διαμαρτυρίες στην Ισπανία. Δεν έμεινε εκεί δηλώνοντας ένθερμος υποστηρικτής των ταυρομαχιών: "Οι ταυρομαχίες είναι η ιστορία μας. Και σε όποιον δεν αρέσει να μην βλέπει". Σίγουρα μια κουβέντα αντίθετη με τις απόψεις των ζωόφιλων. 



Βέβαια, δεν ήταν ο Χοακίν που άνοιξε την συζήτηση για τον Πάμπλο Ιγκλέσιας. Πρώτος είχε μιλήσει ο Ρομπέρτο Σολδάδο (παίκτης της Τότεναμ). Συγκεκριμένα είχε γράψει στο twitter: "Γίνεται να τους εμπιστεύεται κάποιος;". Αποδέκτης φυσικά ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και οι πολιτικοί του Podemos.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου