Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Φρέντε Ατλέτικο: "Αν δεν μας θέλετε, μην λέτε τα συνθήματα μας"



Η δολοφονία του Τζόνι έχει χωρίσει το Βιθέντε Καλδερόν σε δύο στρατόπεδα. Η απάντηση των οργανωμένων ήρθε στο ματς με την Βιγιαρεάλ με την πληγή να παραμένει ανοιχτή...



Οι φανατικοί της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα συγκριτικά με τα παιχνίδια πριν την Ντέπορ. Το πέταλο μοιάζει ανεπιθύμητο στα μάτια του προέδρου Θερέθο, του παράγοντα Χιλ και της πλειονότητας των οπαδών. Ένα μεγάλο κενό υπήρχε στο κέντρο του πετάλου με εμφανή την απουσία αρκετών φανατικών, που πλέον έχουν αποβληθεί από το Βιθέντε Καλδερόν.

Η Φρέντε Ατλέτικο αντέδρασε στις τελευταίες εξελίξεις, τραγουδώντας: "Αν δεν μας θέλετε, μην λέτε τα συνθήματά μας", με την υπόλοιπη εξέδρα να χλευάζει την ενέργειά τους και να την αποδοκιμάζει.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια στο Βιθέντε Καλδερόν (Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 Βιγιαρεάλ). Αστυνομικοί με σκύλους και υπεράριθμοι σεκιουριτάδες έκλειναν την είσοδο σε όσους θεωρούσαν επικίνδυνους. Δεν άφησαν να περάσει ούτε ένα συνηθισμένο κασκόλ που ανέγραφε "Αντιμαδριδίστα", πράγμα ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε.

Σίγουρα η κρίση στην κερκίδα έχει το ανάλογο αντίκτυπο και στο χορτάρι μιας και οι ροχιμπλάνκος ηττήθηκαν στο Βιθέντε Καλδερόν μετά από διάστημα 19 ολόκληρων μηνών! 

"Θύτης" ο πρώην ποδοσφαιριστής του Σιμεόνε, Λουτσιάνο Βιέτο. Ο 21χρονος επιθετικός είχε ντεμπουτάρει στην πρωταθλήτρια φέτος Ράσινγκ επί θητείας Τσόλο Σιμεόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου