Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο λόγος που ο Αμπιντάλ σταμάτησε το ποδόσφαιρο λέγεται Μάλμε - Ολυμπιακός



"Ο Αμπιντάλ είχε πάρει την απόφασή του πριν από δύο μήνες", δήλωσε ο Μίτσελ μετά από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για τον πρώην άσσο της Μπαρτσελόνα.



Με σαφήνεια μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνοντας ως αιτία αποχώρησης το Μάλμε 2-0 Ολυμπιακός. Η απρόβλεπτη ήττα στη Σουηδία συνοδεύτηκε από ένα τρομερό λάθος του γάλλου αμυντικού, ένα αποτέλεσμα που άφησε τους ερυθρολεύκους μακριά από την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το Μάλμε 2-0 Ολυμπιακός ήταν το "ναυάγιο" του μήνα Οκτωβρίου. Στο ίδιο διάστημα υπήρχε και το παιχνίδι Εργοτέλης 2-3 Ολυμπιακός, με τους πρωταθλητές να κάνουν αρκετά λάθη στην άμυνα, με τον Αμπιντάλ, όμως, να μην συμμετέχει στο ματς.



Αποδοκιμασίες είχαν ακουστεί και για το φτωχό 1-0 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ είχε άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπρόσθετα, η σχέση του Ερίκ Αμπιντάλ με την κερκίδα του Καραϊσκάκης ήταν ουδέτερη και έτσι ο γάλλος δεν θα προσπαθήσει για την επαγγελματική υπέρβαση στο μισό που απομένει. 



Η Μπαρτσελόνα του έχει προσφέρει ήδη ένα πόστο στο τεχνικό επιτελείο. Η "αγαπημένη ομάδα" του Ερίκ Αμπιντάλ επιχειρεί έτσι να αναστρέψει το κλίμα μετά από την επικοινωνιακή αποτυχία του Σάντρο Ροσέλ. Η θέση του λογικά θα είναι υπεύθυνος αποστολής, όπως είναι ο Τσέντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. 

Η δριμεία κριτική που ασκείται στον Άντονι Θουμπιθαρέτα ίσως να σημάνει για τον Αμπιντάλ την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή και κατ' επέκταση των μεταγραφών της Μπαρτσελόνα.




Συνέντευξη Τύπου του Ερίκ Αμπιντάλ


Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού θα μιλήσει για την αποχώρησή του στις 13:00 η ώρα, μέρα Παρασκευή 19/12/2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου