Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Πόρτο 0-2 Μπενφίκα | "Λίρα εκατό" ο Σάμαρης (video με την απόδοσή του)




Αψεγάδιαστος ο Σάμαρης στο πορτογαλικό Κλάσικο. Το νούμερο 7 της Μπενφίκα αντικαθιστά επάξια το κενό του Μάτιτς που ανήκει και με την βούλα στο παρελθόν!




Ο πρώην άσσος του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού κατέλαβε μία θέση στο κέντρο των φιλοξενουμένων με παρτενέρ τον Ένζο Πέρεζ. Ο αργεντινός είχε ως έργο το πέρασμα της μπάλας από την σέντρα ενώ ο Σάμαρης βοηθούσε τους Ζαρντέλ και Λουιζάο στην άμυνα. Στις επιθέσεις της Πόρτο από τα άκρα, η άμυνα των μπενφικίστας αποτελούνταν από πέντε παίκτες.




Η Μπενφίκα κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα με την σημασία του Σάμαρη να μοιάζει καταλυτική όσον αφορά το συγκεκριμένο επίτευγμα. Έδιωξε την μπάλα από την περιοχή όταν Κουαρέσμα και Τζάκσον Μαρτίνεζ ήταν πολύ κοντά στο γκολ. 

Λίγο πριν την λήξη του Πόρτο 0-2 Μπενφίκα, υπήρξε άγριος καβγάς ανάμεσα σε Τζάκσον Μαρτίνεζ και Σάμαρη μιας και ο έλληνας μέσος χτύπησε με άσχημο τρόπο τον κολομβιανό. Τότε προκλήθηκε χάος στο γήπεδο με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.




Ο Σάμαρης κατάλαβε από νωρίς το λάθος του και ζήτησε ουκ ολίγες φορές συγγνώμη από τον επιθετικό της Πόρτο.



Ο Σάμαρης και το ταλέντο της Μπενφίκα, Ταλίσκα, μεγαλούργησαν στο ντέρμπι αν και έπαιζαν για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγύρισαν στο τέλος την μεγάλη νίκη (δύο γκολ ο Λίμα) με τους οπαδούς τους. Κερκίδα και τεχνικό επιτελείο επιδοκίμασε τον Αντρέα Σάμαρη! 




Η απόδοση του Σάμαρη στο ντέρμπι Πόρτο - Μπενφίκα | 14/12/2014 Λίγκα Σαγκρές

https://www.youtube.com/watch?v=bbJHlof7LEM


Η ενδεκάδα της Μπενφίκα:



Σύστημα Τακτική Τρόπος παιχνιδιού Μπενφίκα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου