Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Superleague | Τα πέντε ταλέντα της σεζόν 2014/2015



Η αγωνιστική περίοδος μέχρι τα Χριστούγεννα μοιάζει καταλυτική για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Τα ταλέντα του πρωταθλήματος έχουν προβάλλει ήδη τις ικανότητές τους για το επόμενο βήμα. Αφιέρωμα



Μπρούνο Χαλκιαδάκης - Εργοτέλης: Ο παρτενέρ του Σάββα Γκέντσογλου στο κέντρο του Εργοτέλη έχει ξεχωρίσει με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Μαζί με τον Τζανακάκη φαίνεται πως διαθέτουν ευοίωνο μέλλον ακόμη και αν υπάρξει υποβιβασμός των κρητικών.



Νικολάο Ντουμίτρου - Βέροια: Ταχύτητα, ντρίμπλα και διάθεση για να κάνει καριέρα. Βοηθάει καταλυτικά στις πτέρυγες και μπορεί να παίξει και σαν επιθετικός στο μεταβαλλόμενο σύστημα του Γκρανέρο. Η ποιότητά του είχε φανεί από νωρίς, στο ΟΦΗ 0-1 Βέροια. Μειονέκτημα η μη σταθερή του απόδοση.




Έρικ Μορένο - Παναιτωλικός: Δεν είναι τυχαίο ότι τα δικαιώματά του ανήκουν στην Μπράγκα, "αγαπημένη" ομάδα του Ζορζ Μέντες ή αλλιώς του κορυφαίου μάνατζερ (Ρονάλντο, Χάμες Ροντρίγκεζ κ.ά.). Επιθετικός με καλές τοποθετήσεις μέσα στην μεγάλη περιοχή και ευχέρεια στο γκολ. Έχει σημειώσει πέντε μέχρι στιγμής ενώ highlight της πορείας του στην Superleague ήταν το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Πανθρακικό.



Λούκας Βιγιαφάνιες - Παναιτωλικός: Πιθανότατα να μας απασχολεί για πολλά χρόνια. Η ελληνοποίηση του ανοίγει αυτόματα τις πόρτες της εθνικής Ελλάδος. Ο απόλυτος σταρ στο Αγρίνιο που μαγεύει με τα κατορθώματά και την τεχνική που διαθέτει. Ξεχώρισε στο ματς Παναιτωλικός 5-2 Σκόντα Ξάνθη.



Αλέξανδρος Μουζακίτης - Νίκη Βόλου: Η κακή πορεία και τα οικονομικά προβλήματα της Νίκης Βόλου αποτελούν εμπόδια στο ξετύλιγμα του ταλέντου του. Διαθέτει τα φόντα για καριέρα ακόμη και στο εξωτερικό. Ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια, ντρίμπλα και αποφασιστικότητα είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Δανεικός στην Νίκη Βόλου από τον Παναθηναϊκό.



Επιπρόσθετα, Τασουλής (Πανιώνιος) και Μέτσε (Νίκη Βόλου) δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.



Κριτήρια: Κάτω των 25 ετών και πρωτοεμφανιζόμενοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου