Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Λεβάντε | Πληρώνει τον υποβιβασμό ο Βύντρα!




Αντιστρόφως ανάλογη πορεία με την περσινή κάνει η Λεβάντε με τον Λουκά Βύντρα να θεωρείται υπεύθυνος από τον Λούκας Αλκαράθ. Ο πρώην προπονητής του Άρη τον στέλνει στην Ελλάδα!



Η Λεβάντε βρίσκεται στην 18η θέση και κάλλιστα θα μπορούσε να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με βάση την αγωνιστική της εικόνα αλλά και την μικρή βελτίωση των Γρανάδα και Κόρδομπα τον τελευταίο καιρό.

Ο προπονητής της Λεβάντε, Λούκας Αλκαράθ, δεν δίστασε να βγάλει από την ενδεκάδα έναν από τους καλύτερους παίκτες της περσινής σεζόν που μαζί με τον Κέιλορ Νάβας και τον Μπαράλ ήταν οι πυλώνες της ομάδας. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Έλτσε, Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο κρατούν τον Λουκά Βύντρα στον πάγκο για τέσσερις αγωνιστικές (2014/2015) και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σχεδόν αδύνατο να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Η απόδοση του Βύντρα θεωρήθηκε από τον Λούκας Αλκαράθ ως υποδεέστερη από αυτή των Ναβάρο και Ραμίς που παίζουν βασικοί στην Λεβάντε.

Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της Λεβάντε και η απουσία του Βύντρα από τον αγωνιστικό χώρο τον κάνουν να θέλει να επιστρέψει στη Superleague (φαβορί οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ). Πλέον, είναι 34 χρονών και θέλει να τερματίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αβέβαιο είναι το μέλλον και για τους Νίκο Καράμπελα, Χουάνφραν, Ίβανσιτς, Ελ Ζαρ και Σιμάο που ενδέχεται να μην συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά στην Λεβάντε.



Το 4-2 της Λεβάντε από την Ράγιο Βαγιεκάνο κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για την ομάδα της Βαλένθια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου