Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ντνίπρο 2-0 Ολυμπιακός | Γιατί τόσος ντόρος με την διαιτησία...



Οι ερυθρόλευκοι ζαλίστηκαν στο πολύχρωμο στάδιο του Κιέβου και τεχνηέντως ρίχνουν το αποκλειστικό φταίξιμο στον αυστριακό διαιτητή. Η UEFA δεν του δίνει το δικαίωμα για αλλαγές...



Βίτορ Περέιρα, Μανιάτης και Κώστας Καραπαπάς κρύβουν τις αδυναμίες του Ολυμπιακού κάτω από το πρόσχημα της κακής διαιτησίας που τελικά και θα κατασταλάξει στο μυαλό του αποδέκτη. Προηγουμένως, όμως, ο θεατής πρέπει να θυμηθεί πόσες φορές είχε αποχωρήσει από το σαλόνι επειδή είχε βαρεθεί με αυτό που έβλεπε...

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κατώτερος των προσδοκιών και μετά το 2-0 είχε πετάξει λευκή πετσέτα. Αρκετοί παίκτες ήθελαν να αποχωρήσουν νωρίτερα από το γήπεδο. Κάθε γκολ της Ντνίπρο ακουγόταν σαν μια κακή φάρσα.

Η γκρίνια του Ολυμπιακού πιθανώς να δικαιολογείται και από την λογική ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το γκολ του Μήτρογλου (που ακυρώθηκε) έπρεπε να μετρήσει, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Έτσι, στόχος της ομάδας ήταν να ζεστάνει το κλίμα ενόψει του επαναληπτικού μιας και η εικόνα του αδικημένου πουλάει περισσότερο στα εκδοτήρια από εκείνη του αποτυχημένου. 

Όλα αυτά πηγάζουν από το γεγονός ότι η διαιτησία στο Μάλμε - Ολυμπιακός ήταν πολύ χειρότερη από την σημερινή αλλά παραδόξως τότε δεν "κουνήθηκε φύλλο". 

Ο Βίτορ Περέιρα όχι μόνο δεν μπορεί να κατηγορεί αλλά πρέπει να απολογηθεί για την μη χρησιμοποίηση του Χόρχε Μπενίτες που βρίσκεται άδικα στον πάγκο με βάση τα δείγματά του στο χορτάρι. Παράλληλα, χρειάζονται εξηγήσεις για την κακή φόρμα της νέας του μεταγραφής, Φελίπε Σαντάνα, που δεν αποδίδει.



Τα λάθη της διαιτησίας είναι ένα παρωχημένο κόλπο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου