Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ | Το "Εεεεε" του Αθανασιάδη και η εξ αποστάσεως οικειότητα




Η εκπομπή του Mega εισάγει μία νέα εποχή που αποσυνδέει τον έλληνα ποδοσφαιριστή από τα στενά πλαίσια του αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα, οι ομάδες "καλούν" επιτέλους τα ΜΜΕ.



Με τεράστια ανυπομονησία προσδοκάται η εκπομπή "Εεεεε" του Mega μιας και αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Η εικόνα του τσαμπουκαλή και ατσαλάκωτου έλληνα ποδοσφαιριστή θα κάνει ένα βήμα προς την φθορά της που θα φέρει θετικά αποτελέσματα και θα κάνει τον πρωταγωνιστή περισσότερο αγαπητό και προσβάσιμο (τουλάχιστον εξ αποστάσεως) στο απευθυνόμενο κοινό.

Όσο δυστυχές και αν ακούγεται για τους λάτρεις των τακτικών, το image και η εξωαγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών προκαλεί πλέον το εντονότερο ενδιαφέρον των οπαδών. Ελάχιστοι παρακολουθούν με προσήλωση ένα 90λεπτο προτιμώντας τα "γρήγορα" highlights. 

Η μορφή των παικτών παραπέμπει περισσότερο σε αυτή των δημόσιων προσώπων παρά των αθλητών, ειδικά όσον αφορά τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο Κλάους Αθανασιάδης εκμεταλλεύεται την διαμεσολαβημένη αλληλόδραση και αναμφίβολα θα ανεβάσει πολύ τις "μετοχές" του.


Η εκπομπή "Εεεεε" (Mega) του Χρήστου Ανθόπουλου θα μεταδοθεί ημέρα Πέμπτη 12/2 και ώρα 00.40. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου