Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός | Θα σκότωναν τον Τσόρι, πατέρα τεσσάρων παιδιών




Πολλοί έβριζαν τον Τσόρι που παράτησε ένα κόρνερ υπό συνθήκες πολέμου. Οι γνωστοί παλικαράδες της εξέδρας που βλέπουν την πραγματικότητα σαν second life, εξέφρασαν γνώμη...



Το αποκορύφωμα των όσων διαδραματίστηκαν στην Τούμπα ήταν όσα έγιναν στο κόρνερ του Τσόρι Ντομίγκεζ. Αναπτήρες, φωτοβολίδες και ρετσίνες έσκαγαν στα πόδια του αργεντινού ακατάπαυστα.Το χειρότερο βέβαια ήταν η πέτρα που χτύπησε τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο ποιοτικότερος παίκτης της Superleague ζήτησε αλλαγή για τα αίσχη βάζοντας σαν προτεραιότητα την οικογένειά του. 

Ο ψευτόμαγκας Ρόμπερτ Μακ ζήτησε από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να απολογηθεί ενώ από άποψη καριέρας ο σλοβάκος δεν μπορεί να κοιτάει ούτε στα μάτια τον παίκτη του Ολυμπιακού. Σε μια εκδήλωση λαϊκισμού είχε πλησιάσει την κερκίδα προσπαθώντας να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου με τα "ψέμματα" μιας και ποδοσφαιρικά έχει ξεφουσκώσει.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι ο διαιτητής Γιάχος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ που θα την γλίτωνε μόνο αν είχε σκοτωθεί. Κακή στιγμή για την Θύρα 4 και την ασφάλεια του ΠΑΟΚ που θεωρητικά προστάτευε τους φιλοξενούμενους.

Μην κάνεις ό,τι δεν θα 'θελες να σου κάνουν.


ΠΑΟΚ 0-0 Ολυμπιακός, 8/2/2015, Πρωτάθλημα Superleague


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου