Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτη σαν τον Τζορτζ του ΟΦΗ




Αν ο Παναθηναϊκός υστερεί σε ένα σημείο αυτό είναι η ταχύτητα στην επίθεση. Με τον Μάιρον Τζορτζ οι πράσινοι θα διεκδικούσαν το πρωτάθλημα.



Ο επιθετικός του ΟΦΗ δεν είναι μια περίπτωση που θα "σβήσει" γρήγορα. Αφού πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι με τον ΠΑΟΚ, ο Τζορτζ απέδειξε τις ικανότητές του και με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα ο Γιάννης Αναστασίου ζήλεψε τον Νίκο Αναστόπουλο για τον παίκτη που έχει στο ρόστερ του.



Πρόκειται για φυσικό ταλέντο, με απίστευτη ταχύτητα που σχεδόν πάντα φτάνει πρώτος στην μπάλα όταν αυτή είναι στον κενό χώρο. Ο Μάιρον Τζορτζ έχει αίσθηση του γκολ, διαθέτει αποφασιστικότητα και υπερπροσπαθεί στις μονομαχίες. Φαίνεται πως θέλει να κάνει γρήγορα ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να κυνηγήσει μια θέση στην ανερχόμενη δύναμη Κόστα Ρίκα.

Ο Μάιρον Τζορτζ είναι μόλις 21 χρονών και με βάση την απόδοσή του είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Superleague.

Η οικονομική κατάσταση του ΟΦΗ των 16 παικτών ουσιαστικά αφήνει ελεύθερο τον Τζορτζ για να διαπραγματευτεί τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Έξυπνο θα ήταν να αποδεσμευτεί ο Παναθηναϊκός από τον Ατζαγκούν και στην θέση του να αποκτηθεί ο Τζορτζ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου