Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Superleague | Τα επεισόδια διώχνουν Τσόρι, Ζέκα και Φακούντο Περέιρα!



"Γυμνό" αναμένεται να μείνει το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της Superleague ετοιμάζουν βαλίτσες λόγω των επεισοδίων και των συνεχών αναβολών.



Τάσεις φυγής παρουσιάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές μιας και προτεραιότητά τους είναι η προστασία της σωματικής τους ακεραιότητας και εν συνεχεία η ομαλή πορεία της καριέρας τους. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ σκέφτεται πολύ ζεστά να αποχωρήσει για τα "πάτρια εδάφη" μιας και η Ρίβερ Πλέιτ επιζητάει την επιστροφή του στο Μονουμεντάλ. Αυτό είναι και θέληση της οικογένειάς του καθώς τα παιδιά του πρέπει να εγγραφούν σε ισπανόφωνο σχολείο. Τα επεισόδια στην Τούμπα και την Λεωφόρο κάνουν την απόφαση του Τσόρι Ντομίνγκεζ πιο εύκολη υπόθεση.




Ανάλογη περίπτωση και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζέκα, που είναι εμφανώς ενοχλημένος με την συμπεριφορά των οπαδών στην Ελλάδα ανεξάρτητα από την προσπάθειά του να το αποκρύψει. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει από το περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όταν και ο πορτογάλος θέλησε να πετάξει την φανέλα του στην Θύρα 13 και αντί για ευχαριστώ δέχτηκε βρισιές. Ο Ζέκα θα επιδιώξει μία μεταγραφή στην Πορτογαλία και το καλύτερο σενάριο για τον ίδιο θα ήταν να αγωνιστεί στην Πόρτο (Αποκλειστικό), αν και είναι φανατικός οπαδός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έτσι, θα δεν θα σκέφτεται και την συνεχή ταλαιπωρία που υποβάλλεται η γυναίκα του από τα πολύωρα ταξίδια ανάμεσα στην πορτογαλική πρωτεύουσα και την Αθήνα.




Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο φιλήσυχος χαρακτήρας του Φακούντο Περέιρα δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με τα περιστατικά που βιώνει στην Τούμπα. Ο συνεχής κίνδυνος και οι προτάσεις που έχει στα χέρια του βοηθούν τον αργεντινό να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να συνεχίσει σε καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ή σε ομάδα της Μέσης Ανατολής. Αναμφίβολα, η κατάσταση που επικρατεί έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ (όπως το περιστατικό με το πορτοφόλι του Μακ) αλλά και στο αεροδρόμιο Μακεδονία δεν αρέσουν καθόλου στον Φακούντο Περέιρα. 



Επίσης, Ρομπέρτο Χιμένεθ και Μαντούρο έδειξαν αρνητικοί να συνεχίσουν υπό τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις τους ήταν σαφείς και μόνο τάσεις αυτοκαταστροφής θα τους κρατούσαν στην Superleague και μετά το καλοκαίρι. 



Άλλοι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι είναι οι : Νάνο, Στιλ, Μπεργκ, Μέντες (Παναθηναϊκός), Ρικάρντο Κόστα, Σαλπιγγίδης και Γκολάσα (ΠΑΟΚ) ενώ στον Ολυμπιακό πιθανώς να μην συνεχίσουν οι Ντουρμάζ, Κασάμι, Αφελάι και Ελαμπντελαουί λόγω των τραγικών αυτών συμβάντων τόσο στην Λεωφόρο όσο και σε άλλα γήπεδα της Ελλάδας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου