Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ρεάλ Μαδρίτης | Κομπλέ το ντεμπούτο του Λούκας Σίλβα!



Ο 22χρονος μέσος των μερένχες ξεκίνησε με το δεξί την ευρωπαϊκή του πορεία έχοντας καταλυτική συνεισφορά στο Γκελζερκίγχεν. Κρόος και Ίσκο πέρασαν εύκολη βραδιά με τον Σίλβα στα δεξιά.




Η νέα μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούσε για πολύ κόσμο ένα τεράστιο ερωτηματικό μέχρι να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Είδωλο στην Κρουζέιρο αλλά άγνωστος στο πλατύ κοινό. Τα πρώτα του δείγματα παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι του Μπερναμπέου ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ντεπορτίβο λα Κορούνια.

Ωστόσο, η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σάλκε (0-2) ήταν περισσότερο "δικιά του". Χωρίς κανένα άγχος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Κάρλο Αντσελότι διαθέτοντας έναν ρόλο ανάλογο με του Τόνι Κρόος. Ακριβής στην πάσα, χωρίς να ρισκάρει πίσω από την σέντρα και παράλληλα να προωθείται όταν είναι ανάγκη και να φτιάχνει επιθετική τριάδα με Καρβαχάλ και Μπέιλ. Φάνηκε πως ο Λούκας διαθέτει τις ικανότητες και το ταλέντο.

Επίσης, είναι ξεκάθαρο πως ο Ιγιαραμέντι χάνει μια θέση στις προτιμήσεις του ιταλού προπονητή με την πόρτα να είναι ανοιχτή για το ερχόμενο καλοκαίρι μετά και από την επιστροφή του Λούκα Μόντριτς στην ενεργό δράση. 

Οι αλλαγές στο κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι συχνό φαινόμενο. Αναντικατάστατο είναι μόνο το "BBC" των Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά, κάτι που έχει ισχυριστεί και ο Κάρλο Αντσελότι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου