Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Άρης | Τα κοινά συνθήματα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (video)





Η αδελφοποίηση που δένει τους φανατικούς του Άρη και της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν μπορεί να σβηστεί ούτε στην "Χρυσή Εποχή" αλλά ούτε και στα "πέτρινα χρόνια" των δύο ομάδων. The Unity και Super 3 τραγουδούν παρέα!




Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη δεν έχουν κρύψει ποτέ την συμπάθειά τους για την κερκίδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που ισχύει και για την γερμανική πλευρά. Μέλη των δύο ομάδων ταξιδεύουν τακτικά σε Γερμανία και Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν τα ματς των "συμμάχων" τους και για να ανταλλάξουν κασκόλ και φανέλες.




Δεν είναι τυχαίο ότι σε μία από τις πολλές σημαίες των The Unity συμπεριλαμβάνεται η αντίστοιχη της Ελλάδας ανάμεσα σε Ιαπωνία, Βενεζουέλα, Σερβία, Πολωνία και Ιταλία.




Η στενή σχέση του Άρη με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει επηρεάσει και τα συνθήματα με τα κοινά σημεία να είναι αρκετά. Πολλά συνθήματα ακούγονται στο γήπεδο του Άρη και την σεζόν 2014/2015. Το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς έπαιξε επίσης καταλυτικό ρόλο στα τραγούδια της Θύρας 3.




Τα πέντε συνθήματα που ενώνουν Άρη και Μπορούσια Ντόρτμουντ:





Οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ παρίστανται τόσο στο Κλεάνθης Βικελίδης όσο και στο Nick Galis Hall με ένα από τα παραπάνω συνθήματα να παραπέμπει σαφώς στο μπάσκετ. Η φιλία Άρη και Μπορούσια Ντόρτμουντ τιμάται συνεχώς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου