Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Αρτούρ Μαζουακού, ένα έξυπνο παιδί που δεν θέλει να διαβάσει



Το αυτογκόλ του Μαζουακού στην Λεωφόρο ήταν ένα μικρό πταίσμα μπροστά στην αλλόκοτη συμπεριφορά που παρουσιάζει στα ντέρμπι. Το έμφυτο ταλέντο του Μαζουακού δεν αποδίδει στα "διαγωνίσματα".




Σκάουτς από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ταξιδεύουν στα ντέρμπι του Ολυμπιακού προκειμένου να σιγουρευτούν απολύτως για την αξία του. Ωστόσο, τόσο στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ όσο και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Αρτούρ Μαζουακού δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Οι ξεχωριστές του εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ προσέθεσαν τον Μαζουακού στα μπλοκάκια (οι ομάδες που τον θέλουν) της Ρόμα, της Γιουβέντους, της Ίντερ, της Μίλαν αλλά και των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα της Marca. Ο γάλλος αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους των ισπανών τιτάνων, χωρίς βέβαια να είναι η προτεραιότητα. Για την Ρεάλ Μαδρίτης προέχει η απόκτηση του Χοσέ Λουίς Γκαγιά (Βαλένθια) αναφορικά με την θέση του αριστερού μπακ.

Στο ενδεχόμενο "πολέμου", η Μπαρτσελόνα είναι που έχει το πάνω χέρι. Η κολλητή παρέα του Αφελάι (Ibrahim Afellay) με τον Μαζουακού (Arthur Masuaku) αποτελεί ένα ισχυρό όπλο στην φαρέτρα των καταλανών.



Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι "πολύς" για την Superleague, όμως, κάποιες φορές ίσως και να την υποτιμάει, κάτι που δεν πρέπει να κάνει μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος μπακ θα αποχωρήσει πολύ σύντομα από τον Ολυμπιακό μιας και το ταλέντο είναι που μετράει στο σνομπαρισμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μαζουακού θα πάρει μεταγραφή σε ένα καλύτερο "σχολείο" που θα επενδύσει στο ταλέντο του και θα τον εντρυφήσει στην συνεχή ανταγωνιστικότητα, τόσο για την επίτευξη σπουδαίων τίτλων όσο και για την εξασφάλιση μιας θέσης στην ενδεκάδα.

Ο Μαζουακού θα αποτελέσει περίπτωση "Γιάγια Τουρέ", δηλαδή σύντομο πέρασμα από την Ελλάδα και μετά προς την δόξα! 



Υ.Γ. Η εμφάνιση του Μαζουακού με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν ούτε για Όσκαρ αλλά ούτε και για τα καρναβάλια...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου