Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Σκόντα Ξάνθη | Βάλτερ για λίγες μόνο εμφανίσεις...



Ο ισπανός μεσοεπιθετικός της Σκόντα Ξάνθη αποδεικνύεται διαμάντι για τον Πανόπουλο. Η διάρκεια του συμβολαίου του στα Πηγάδια θα κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι.



Προφανώς, και ο Βάλτερ Φερνάντεθ Μπαλούφο δεν θα αποδεσμευτεί από την Σκόντα Ξάνθη αλλά θα πάρει μία καλή μεταγραφή την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Η απόδοσή του στο πρωτάθλημα της Superleague έχει αφήσει άφωνους τους οπαδούς των Θρακιωτών καθώς και όσους παρακολουθούν τα παιχνίδια σε ευρύτερη βάση. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα σίγουρα δίνει μια αφορμή παραπάνω για την αφιέρωση μιάμιση ώρας.

Μέχρι στιγμής η καριέρα του Βάλτερ πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και σίγουρα το βιογραφικό του παρέπεμπε σε "καραβιά". Ωστόσο, ο πρόεδρος της Σκόντα Ξάνθης (πιθανώς μετά από εισήγηση του ρουμάνου Λουτσέσκου) εμπιστεύτηκε τον Βάλτερ και τον απέκτησε μετά από ένα γρήγορο πέρασμα στην Πετρολούλ.



Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση, μαγεύει το κοινό των Πηγαδίων αφού διαθέτει εξαιρετική ντρίμπλα, μίας από τις καλύτερες στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Ο Βάλτερ αγωνίζεται κυρίως σαν αριστερό εξτρέμ και σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία φέρει και το μπακ της ίδιας πτέρυγας, Αντόνιο Γκομσί.

Πολύ καλό φάλτσο στην μπάλα που έχει οδηγήσει τον Βάλτερ στην εκτέλεση των στημένων. Μεγάλη ακρίβεια στις πάσες με το ταλέντο του να ανεβάζει πολλά σκαλιά την εικόνα της Σκόντα Ξάνθης. Συνεργάζεται 
πολύ καλά με τον "συνεργάτη" του στην επίθεση, Κλέιτον.

Ο Βάλτερ αποτέλεσε στην ουσία τον διάδοχο του Κάρλος Κάλβο που παραμένει (χωρίς κάποια δικαιολογία) παραγκωνισμένος από την Σκόντα Ξάνθη. Ο πρώην παίκτης της Ουντινέζε είχε κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα την σεζόν 2013/2014 με πολύ καλές πάσες, ασίστς και γκολ που τον έφεραν και στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ο Βάλτερ δεν είναι ούτε μικρός ούτε μεγάλος σε ηλικία μιας και είναι 25 ετών. Η φετινή του σεζόν θεωρείται καταλυτικής σημασίας για ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου