Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Παναιτωλικός | Ο Γοδόι διαρρέει τα μυστικά του αγρινιώτικου δάσους




Ο Φερνάντο Γοδόι ανήκει στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που λένε "ευχαριστώ" για αυτό που έχουν και παράλληλα στοχεύουν ψηλότερα. Ο μέσος του Παναιτωλικού θέλει να τελειώσει η χρονιά με κάτι περισσότερο από την πέμπτη θέση της Superleague.




Η σούπερ πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων. "Οι σχέσεις των λατινοαμερικάνων είναι άριστες" για τον Γοδόι μιας και στην ομάδα συνυπάρχουν οι Βιγιαφάνιες, Ρουσκουγιέδα, Μπεχαράνο, Μαρτίνεζ οι οποίοι είναι και πολύ καλοί φίλοι.




"Προτάσεις δεν υπάρχουν, θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου με τον Παναιτωλικό" δηλώνει ενώ στόχος του είναι να συνεχίσει την καριέρα του χωρίς βιαστικά βήματα. "Μετά τον Παναιτωλικό θέλω να παίξω σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και από εκεί να πάω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα".




Η μεταγραφή του Λάζαρ και ο ανταγωνισμός στο κέντρο δεν τον τρομάζουν λέγοντας για τον ρουμάνο: "πολύ καλός παίκτης, πιθανότατα να παίζουμε μαζί στην ενδεκάδα".



Αναφορικά με τον αργεντινό πρόκειται για έναν πολύ ήσυχο χαρακτήρα που, βέβαια, δεν διστάζει να πει το παράπονό του όταν νιώσει πως τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά. "Η ελληνική διαιτησία μας έχει στερήσει βαθμούς, ειδικά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, υπάρχει μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο", επισημαίνει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου