Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μπαρτσελόνα 0-1 Μάλαγα | Ανακοίνωση για την διαιτησία;



Το Καμπ Νου αντέδρασε με λευκά μαντήλια στην διαιτησία του Μουνουέρα φωνάζοντας του να φύγει από το γήπεδο. Πικέ και Ζόρντι Άλμπα βγήκαν εκτός εαυτού και καταλογίζουν το 0-1 στον ισπανό ρέφερι.



Το γκολ του πορτογάλου Όρτα προκάλεσε νεύρα στο Καμπ Νου με τους οπαδούς της Μπάρτσα να δείχνουν σε ουκ ολίγες περιπτώσεις την δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία. Θεωρούν πως αρκετά από τα οφσάιντς που έδωσε, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, ενώ οι πολλές καθυστερήσεις της Μάλαγα και κυρίως του Καστιγιέχο εκνεύρισαν παίκτες και κερκίδα.

Ο Πικέ επιτέθηκε στον Μουνουέρα και ευτυχώς τον έσωσαν οι συμπαίκτες του από την κόκκινη κάρτα. Ο Ζόρντι Άλμπα έβρισε τον ισπανό διαιτητή στα τελευταία λεπτά του ματς και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα.

Θα ήταν εντελώς άδικο να ειπωθεί πως η Μάλαγα νίκησε χάρη της διαιτησίας μιας και η απόδοσή της ήταν εξαιρετική. Το πολυάριθμο κέντρο στην τακτική της ανάγκασε την Μπαρτσελόνα σε παράλληλες πάσες, με τον Νεϊμάρ να αδυνατεί να παίξει κάθετα. Ο Γουέλινγκτον αποτελεί το "κλειδί της επιτυχίας" με καταλυτική σημασία στην άμυνα ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Καστιγιέχο, Καμενί.

Ο φταίχτης του γκολ, Ντάνι Άλβες, άκουσε αποδοκιμασίες από το Καμπ Νου που έψαχνε μια αφορμή για να "απαντήσει" στις καυστικές δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς.

Τα εύσημα πηγαίνουν φυσικά στον προπονητή της Μάλαγα, Χάβι Γράθια, πρώην τεχνικό της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου. Η εξέλιξη του στους πάγκους είναι αλματώδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου