Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Superleague | Τέλος οι σύνδεσμοι με κυβερνητική απόφαση!



Οριστικό τέλος στην λειτουργία των συνδέσμων βάζει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Λουκέτο σε Θύρα 7, 13, 4 και Original 21;



Το ΣΥΡΙΖΑ παίρνει δραστικές αποφάσεις μετά από τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Το ντέρμπι αιωνίων δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη Τσίπρα που αρχικά αναμένεται να αναστείλει την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Επιπρόσθετος λόγος τα επεισόδια ανάμεσα σε Λάρισα και Ολυμπιακό Βόλου.

Η κύρια θέση του υπουργού Γιάννη Πανούση, του Σταύρου Κοντονή και κατ'επέκταση του Αλέξη Τσίπρα είναι η πάταξη του κατεστημένου που επικρατεί εδώ και χρόνια στην Superleague. Πιο συγκεκριμένα, καμία ανοχή στις παραβιάσεις που λαμβάνουν χώρα εντός των σταδίων, ένα άσυλο στο οποίο συνδράμουν και οι διοικήσεις των ομάδων προκειμένου να μην απολέσουν τα συμφέροντά τους.



Παράλληλα, δραστηριοποίηση της αστυνομίας που μέχρι στιγμής είναι τυπικά παρούσα και πρακτικά απούσα από τα γήπεδα. Είναι ευρέως γνωστό πως εκτελούν τις εντολές των ΠΑΕ που με τη σειρά τους υποτάσσονται στις επιταγές των σκληροπυρηνικών οπαδών.

Ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Μποροβήλος, επιθυμεί την "αυστηριοποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ" και την "τιμωρία των φυσικών αυτουργών που συμμετέχουν στα περιστατικά βίας". Μία ανακοίνωση που "φωτογραφίζει" τις "λέσχες φιλάθλων" ως υπαίτιες. Η Πολιτεία κλείνει τους συνδέσμους των ομάδων προκειμένου να ξεριζώσει τα επεισόδια και την βία στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα υποφέρει από "παθογένειες δεκαετιών".


http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/dilosi-proedrou-super-league-giorgou-mporobilou



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου