Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΠΣΖ | Τα τατουάζ του Ζλάταν και η ανάλυσή τους (photos)




Το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμαίν έβγαλε την μπλούζα για να μας δείξει τα τατουάζ του. Έκπληξη προκάλεσαν τα αμέτρητα ονόματα που έχει χαράξει ο Ίμπρα πάνω στο σώμα του.




Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έχει μετατρέψει το κορμί του σε πίνακα ζωγραφικής ή καλύτερα σε ένα καμβά γεμάτο αφιερώσεις στα αγαπημένα του πρόσωπα (τα παιδιά του, την μητέρα του καθώς και τον πατέρα του με τον οποίο δεν είχε καλή σχέση). Πέρα από τα άτομα που εκτιμάει (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία) υπάρχουν λέξεις όπως "αθώος" ενώ και μία φράση που συγκεκριμένα αναγράφει "μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει", στίχους που έχει δανειστεί από τον Tupac.




Παράλληλα, υπάρχουν προτάσεις γραμμένες στα αραβικά, στην γλώσσα που είναι και γραμμένο το Κοράνι. Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι μουσουλμάνος και ποτέ δεν έχει κρύψει την προσήλωσή του στην θρησκεία και τα πιστεύω του Ισλάμ. Από αυτό πηγάζει και η αποστροφή του σε όσους τον ακουμπούν χωρίς την άδειά του. Βέβαια, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν οι κατά καιρού δηλώσεις του με κεντρικό θέμα: "Ο Ζλάταν είναι ο θεός"...




Επίσης, ο Ίμπρα ήθελε να ντεμπουτάρει με την Καέν και το καινούριο του τατουάζ που έκανε σχεδόν πάνω στον λαιμό του και γράφει "Abdullah". Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "δούλος του Θεού".




Στο σώμα του Ιμπραίμοβιτς ξεχωρίζουν επίσης το τραπουλόχαρτο, η όψη του ψαριού (δείγμα ανδρισμού) που έχει στην πλάτη του και πολλά αντικείμενα που συμβολίζουν την καλή τύχη. Ο κόκκινος δράκος αντιπροσωπεύει τον μαχητικό του χαρακτήρα, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει.



Τα πιο πρόσφατα τατουάζ είναι αυτά που αφιέρωσε σε 50 ανθρώπους που πάσχουν από ασιτία στην Μέση Ανατολή, στην Αφρική και στην Λατινική Αμερική.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου