Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αποκλειστικο | Βιγιαφανες : "Θελω να παιξω στην εθνικη Ελλαδος"



Το μεγαλύτερο ταλέντο της Superleague παίρνει την ελληνική υπηκοότητα και απαιτεί μια θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα."Πριν από τρία χρόνια είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό", αποκαλύπτει.



Ο Λούκας Βιγιαφάνιες περνάει καταπληκτικά στο Αγρίνιο αφού έχει και την καλύτερη παρέα δίπλα του, τόσο στο ψήσιμο όσο και στα αποδυτήρια. "Το κρέας στην Ελλάδα δεν είναι τόσο καλό όσο στην Αργεντινή" δηλώνει, αλλά ως αυθεντικός αργεντίνος δεν θα μπορούσε να σταματήσει τα μπάρμπεκιου σε όποια χώρα και αν έπαιζε.



Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού επισημαίνει πως είναι "πολύ ευχαριστημένος στο Αγρίνιο" και πως ακόμα δεν έχει προτάσεις στα χέρια του. "Περιμένω μία πρόταση που θα είναι καλή για την ομάδα αλλά και για μένα", με τον δανεισμό του να τελειώνει το καλοκαίρι του 2016. Τυπικά πρέπει να γυρίσει στην Ιντεπεντιέντε.



"Πριν από τρία χρόνια είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό που, όμως, δεν είχε αίσιο τέλος", πρόσθεσε ο Βιγιαφάνιεζ, "δεν ξέρω τους λόγους, συνέχισα στην Ιντεπεντιέντε, για ένα χρόνο πήγα στην Ουρακάν και εκεί έγινα πιο έμπειρος". 



Όσον αφορά την ελληνική υπηκοότητα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες δηλώνει: "Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει την ελληνική υπηκοότητα, ακόμα έχουμε τα διαδικαστικά, όμως, ελπίζω να τα καταφέρω γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα".



"Θα ήταν όμορφο να παίξω στην εθνική Ελλάδος, αν κάνεις σωστά τα πράγματα το επόμενο βήμα είναι η κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα", με τον Λούκας Βιγιαφάνες να έχει αυτογνωσία για την απόδοσή του στο πρωτάθλημα. "Το κάνω και λόγω συναισθημάτων αλλά και για την καριέρα μου. Ο παππούς μου είναι έλληνας, θα ήταν καλό για την οικογένειά μου αλλά και για το βιογραφικό μου". 



"Έχω παίξει στο Σουνταμερικάνο με την εθνική νέων της Αργεντινής αλλά τώρα θα ήθελα πολύ να ενσωματωθώ στην εθνική Ελλάδος". Ο Βιγιαφάνιες κάνει ξεκάθαρο κάλεσμα στον επόμενο προπονητή της ομάδας καθώς και στην ΕΠΟ. 


Η συνέντευξη του Λούκας Βιγιαφάνιες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου