Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ρεάλ Μαδρίτης | Κερδισμένος του πάρτι ο Κέβιν Ρόλνταν!



Το πάρτι του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε αναστάτωση στα αποδυτήρια των μερένχες. Αντσελότι, Πέρεθ και οπαδοί ψάχνουν λύσεις για την "ντροπή" με τον τραγουδιστή Κέβιν Ρόλνταν να είναι ο μοναδικός ωφελημένος.



Ο κολομβιανός τραγουδιστής είναι το νέο αστέρι της reggaeton και τα "σπάει" αυτό τον καιρό με τα τραγούδια: Si no te enamoras και Salgamos. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ρονάλντο διάλεξε τον συμπατριώτη του Χάμες Ροντρίγκεζ, μιας και ο Κέβιν Ρολντάν μεσουρανεί στις ισπανόφωνες χώρες. Έρχεται στο προσκήνιο μετά από τα ταλέντα του είδους, J Balvin και Maluma. Ως συνήθως, οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Λατινικής Αμερικής εξάγονται και στα κλαμπς της Ιβηρικής Χερσονήσου.



Ο "χαμένος" της βραδιάς ήταν φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο που κατά την άποψη της κερκίδας έπρεπε να ματαιώσει το πάρτι των γενεθλίων του λόγω της βαριάς ήττας των μερένχες από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-0. Και οι καλεσμένοι του Ρονάλντο στο "στόχαστρο": Χάμες Ροντρίγκεζ, Μόντριτς, Κέιλορ Νάβας και Σάμι Κεντίρα που και οριστικά αποκλείεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.



Ο Kevin Roldan κέρδισε μία καλή χρηματική αμοιβή και μία σημαντική ενίσχυση της δημοφιλίας του μέσω του πάρτι του Ρονάλντο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου