Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός | Ο Αμπιντάλ "δίνει" Μπαρτσελόνα και Μέσι



Ο διεθνής γάλλος δέχεται την πρόταση του Ολυμπιακού ή καλύτερα συμφωνεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επειδή απορρίπτει τις ίντριγκες στην Μπαρτσελόνα. Για "διακοπές" στην Αθήνα μιλούν οι ισπανοί.



Ο Ερίκ Αμπιντάλ παραχώρησε συνέντευξη στο France Football αναφορικά με το πρότζεκτ των ερυθρολεύκων. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως θα δουλεύει για τον Ολυμπιακό τέσσερις ημέρες την εβδομάδα που θα εμπεριέχουν και αρκετά ταξίδια στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο ρόλος του Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό θα περιλαμβάνει την προσέλκυση μεταγραφικών στόχων, συζητήσεις με χορηγούς, συμβολή στην προετοιμασία και στενότερη σχέση των ερυθρόλευκων ακαδημιών με τις αντίστοιχες της Μπαρτσελόνα (Μασία).

Παράλληλα, επισημαίνει "Ο Μέσι γνωρίζει καλά τον πρόεδρο Μπαρτομέου. Δεν με χρειάζεται για να τον συναντήσει", αφήνοντας μπηχτές για τον πρώην συμπαίκτη του που το όνομά του έχει συνδεθεί με ουκ ολίγα σκάνδαλα όπως η κόντρα του με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.



Η είδηση δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα που κάνουν λόγο για "διακοπές του Αμπιντάλ με σούπερ μισθό ενώ στην Ελλάδα οι άνθρωποι λιμοκτονούν".

Άλλοι μιλούν για "ξεκούραση" του γάλλου που πέρα από την υπόσχεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε δώσει προηγουμένως τον λόγο του και στον πρόεδρο Μπαρτομέου.

Η πρόταση του Ολυμπιακού γίνεται δεκτή από τον Ερίκ Αμπιντάλ μιας και έτσι "θα έχω χρόνο για την φιλανθρωπική μου οργάνωση (Fundacion Eric Abidal)", δήλωσε μεταξύ άλλων, δίνοντας σαφή προτεραιότητα στο ίδρυμα του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου