Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια (22/2/2015)



Τα εισιτήρια του ντέρμπι έχουν τυπικά εξαντληθεί, όμως, υπάρχουν ακόμα διέξοδοι. Οι σύνδεσμοι Αθηνών και περιφέρειας παρέχουν την λύση της τελευταίας στιγμής.




Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιάστηκαν απροετοίμαστοι αναφορικά με την έκδοση των εισιτηρίων του ντέρμπι. Η ανακοίνωση δεν έφερε την δημοσιότητα που της αναλογούσε και ως αποτέλεσμα η είδηση του sold out αποτέλεσε μία δυσάρεστη έκπληξη για πολύ κόσμο.

Παρόλα αυτά, ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις πάντα υπάρχουν εισιτήρια στην "άκρη". Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, το πιο ένδοξο της πρόσφατης ιστορίας των πρασίνων. 

Κάθε σύνδεσμος έχει στην διάθεσή του αμέτρητα εισιτήρια σε μορφή "καρνέ" και έτσι αυτός που θα προσπαθήσει, δεν θα βγει χαμένος. Βέβαια, είναι αυταπόδεικτο πως τα συγκεκριμένα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αφορούν αποκλειστικά την Θύρα 13. 

Παράλληλα, η εκδρομή του εκατέρωθεν συνδέσμου για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αλλά και σε γενικότερη βάση, δε ξεπερνάει τα 60 ευρώ (το πακέτο, μαζί με το εισιτήριο του αγώνα) και σίγουρα αποτελεί την πιο οικονομική λύση εφόσον το ματς είναι ο μοναδικός στόχος.

Η "θεωρία" της αντιστοιχίας θέσεων - εισιτηρίων δεν ανταποκρίνεται στα ελληνικά δεδομένα, και αυτό αποδείχτηκε ξεκάθαρα με το υπεράριθμο ντου στο Παναθηναϊκός - Αϊντχόφεν, με τα μέτρα της UEFA να είναι σαφώς αυστηρότερα από αυτά της Superleague.

Δεν χρειάζεται να ψάξετε στην "μαύρη αγορά"...


Ημερομηνία και ώρα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα Superleague)



Το ντέρμπι αιωνίων θα διεξαχθεί ημέρα Κυριακή 22/2/2015 και ώρα 19:30 το απόγευμα στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης (Λεωφόρος). 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου