Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αποκλειστικό | Ο Τσόρι έφερε στον ΠΑΟΚ τον Ρικάρντο Κόστα!




Οι σχέσεις Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ φέρουν και δείγματα fair play με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να ανάβει πράσινο φως στον Ρικάρντο Κόστα. Μίλησαν στο τηλέφωνο πριν ο πορτογάλος υπογράψει στον ΠΑΟΚ!



Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ έφτασε στον Ολυμπιακό προερχόμενος από την Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως, ο αργεντινός λατρεύτηκε και στην Βαλένθια. Εκεί ήταν συμπαίκτης με τον νυν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ο οποίος μάλιστα ήταν και ο αρχηγός των νυχτερίδων. Η σχέση των δύο παικτών ήταν άριστη στην ισπανική ομάδα και διατηρείται έτσι ακόμα και σήμερα.

Η πορεία του Ρικάρντο Κόστα στο Κατάρ δεν κύλησε με το "δεξί" και έτσι θέλησε να γυρίσει στην Ευρώπη. Ο Τσόρι συμβούλευσε τον Ρικάρντο Κόστα να υπογράψει το συντομότερο στον ΠΑΟΚ δίνοντάς του τις καλύτερες συστάσεις για την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτό αναιρεί τα σενάρια που συνέδεαν τον Ρικάρντο Κόστα με τον Ολυμπιακό μιας και το "10" των ερυθρολεύκων σίγουρα θα επιθυμούσε μία εκ νέου συνεργασία με τον πορτογάλο αμυντικό.



Οι δύο φίλοι, Τσόρι Ντομίνγκεζ και Ρικάρντο Κόστα, θα συναντηθούν ξανά την επόμενη βδομάδα, στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου