Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Μπαρτσελόνα | Ο Μέσι και τα συμπτώματα Κωνσταντίνας Σπυροπούλου...





Ο Λουίς Ενρίκε παίζει το "κεφάλι" του στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο "ψυχρός πόλεμος" με τον Μέσι δεν συμφέρει τον προπονητή της Μπαρτσελόνα.






Οι προεδρικές εκλογές που έπονται θέτουν τον Μέσι ως αναντικατάστατο στο κοντινό μέλλον των μπλαουγκράνα. Όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι, όπως και ο Μπαρτομέου, έχουν τάξει πως δεν θα χάσουν με τίποτα τον Μέσι από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Σε αντίθετη περίπτωση, η υποψηφιότητά τους θα "καιγόταν" από πολύ νωρίς.




Έτσι, στην κόντρα Μέσι - Λουίς Ενρίκε, ο αργεντινός είναι που έχει το "πάνω χέρι". Ο Μπαρτομέου μοιάζει σαν τον Ηρώδη που δεν θέλει να χαλάσει την διάθεση κανενός οπαδού αλλά ούτε και την δικιά του, ο Μέσι είναι η Σαλώμη που κινεί τα νήματα ενώ ο Λουίς Ενρίκε είναι ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, το κεφάλι του οποίου ζητάει ο Μέσι. Παρόμοιο και πιο "ελληνικό" παράδειγμα είναι η Σπυροπούλου, ο Κοντομηνάς και οι συνεργάτες της...



Πολλοί μίλησαν για ξύλο μέσα στα αποδυτήρια του Καμπ Νου, κάτι όμως που δεν στέκει με βάση την προσωπικότητά του αργεντινού. Ποτέ ο αρχηγός δεν θα πιανόταν στα χέρια, όταν έχει χτίσει γύρω του έναν στρατό που θα θυσιαζόταν για αυτόν. Πέρα από την δύναμη που ο ίδιος κατέχει, έχει συνάψει και συμμαχίες π.χ. με τον Μαστσεράνο και τον Νεϊμάρ.





Όσοι δεν δέχτηκαν να υποταχθούν, αποχώρησαν από την Μπαρτσελόνα. Η περσινή του κόντρα με τον Τέγιο έστειλε τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην Πόρτο. Δανεικός και αγύριστος. Ανάλογη περίπτωση ο Αλέξις Σάντσεζ που έφυγε με "κλωτσιά" του Μέσι για την Άρσεναλ.


Σκανδαλοθηρικά μέσα στην Αργεντινή είχαν μιλήσει για κακή εξωγηπεδική ζωή του Μέσι, μιας και είχαν ισχυριστεί πως το "10" της Μπαρτσελόνα είχε παραστεί σε στριπτιτζάδικο της Αργεντινής παρέα με τον άλλοτε σταρ της Μπόκα Τζούνιορς, Μαρτίν Παλέρμο.

Άλλο ένα σκάνδαλο ήταν αυτό με την φοροαπαλλαγή που είχε ως αποδέκτες τον Λίο αλλά και τον πατέρα του, Χόρχε Μέσι. 





Πίσω από το "αγγελικό" πρόσωπο του Μέσι κρύβονται σίγουρα πολλά μυστικά. 

Η απομάκρυνση του Θουμπιθαρέτα είναι επιβαρυντική για τον νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα. Ο άνθρωπος που πρότεινε τον Λουίς Ενρίκε δεν κάθεται πλέον στα επίσημα του Καμπ Νου και έτσι η πλάστιγγα γέρνει αισθητά προς την πλευρά του Μέσι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου